drakoo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wialo.... kilka fal mnie przykrylo.... ale i tak bylo fajnie :-) Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 ładnyja dzisiaj tylko zaliczyłem przykrycie falą, wylałem wodę z torby z aparatem, wróciłem łowic dalej, urwałem łownego woblera i tyle by było....Fala potworna, trudne łowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 widze ze ten seashot to u was czesto stosowana przyneta... nie ma ktos jednej sztuki odstapic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mifek, ten kolor robi najlepiej: http://www.ebay.com/itm/Payo-Seashot-Minnow-lure-Pike-Seabass-Sardine-/290793685820?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b4a7833c W bardzo dobrej cenie Payo miał Mefisto, ale chyba już mu wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dokładnie, na to miałem obie rybyUważaj Mifek, bo machniesz seabassa w mexyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 tpe dasz rade skolowac mi jedna sztuke razem z paczuszka ownerow na listpad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 kubus nie sadze by lubialy baltyk - wszak jesli chodzi o zasolenie to kaluze na placu w ZCH Police maja wieksze zasolenie niż nasz baltyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mimo to makrele się trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mimo to makrele się trafiają I nie tylko makrele, bassy też wpadają w rybackie sieci na polskim wybrzeżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 O proszę, czyli jednak - som Dajesz Mifek, zostań pierwszym łowcą bałtyckiego seabassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 kubek bez przesady... latwiej juz chyba trafic w totka... niz bassa z brzegu w mojej okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Chyba Trotka Nie bądź mientka faja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ale na bassy potrzeba seashoty i inne takie.. poki co trzeba sprawdzic gumisie na naszych rybach... i podchodzic w miare realnie do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jak to szło?Nie siej defetyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Makrele są. Sam łowiłem w Dziwnówku, zamiast śledzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Makrele są. Sam łowiłem w Dziwnówku, zamiast śledzi .Waldeczku a może w oleju od razu były :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Waldeczku a może w oleju od razu były :lol: .Może mod nie wywali. Masz jako ciekawostkę:http://img836.imageshack.us/img836/2351/536hs.jpgPolskie, świeże. Dziwnów czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Myśmy kidyś w Meksyku z mifkiem i szpiegiem nieźle makreli połapaliNajlepiej brały na 5 pln i kuchenkę mikrofalową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mikrofala OK ale trzeba pierwej "zezłocić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Rasa bałtycka jest taka złotawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak się zastanawiam od dłuższego czasu, dlaczego nikt nie spinninguje z polskich plaż w lecie? Wiem, wiem plażowicze i inne badziewie... Ale u mnie w lecie ryby najlepiej biorą po zachodzie słońca i w nocy. I jeżeli trochę tych bassów faktycznie pływa w Bałtyku, to dorwać je można by było właśnie w nocy. O trociach nie wspomnę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) No jak to nie/ A to niby zima? http://img207.imageshack.us/img207/835/obraz051mr.jpg A zapewniam, że nie my tu pierwsi.Lipiec, sierpień.... rano i wieczorem. Coraz więcej ludzi próbuje nawiązać spinningowy "kontakt" Edytowane 31 Października 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 No jak to nie/ A to niby zima? http://img207.images.../obraz051mr.jpg A zapewniam, że nie my tu pierwsi.Lipiec, sierpień.... rano i wieczorem. Coraz więcej ludzi próbuje nawiązać spinningowy "kontakt" W nocy Waldku, w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W nocy pewnie też ale to już raczej nie wczasowicze ale miejscowi fachmani. Chociaż, u nas raczej surf, niż spin modny bardziej.Podobno trocie ciepłej wody nie kochają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak się zastanawiam od dłuższego czasu, dlaczego nikt nie spinninguje z polskich plaż w lecie? Wiem, wiem plażowicze i inne badziewie... Ale u mnie w lecie ryby najlepiej biorą po zachodzie słońca i w nocy. I jeżeli trochę tych bassów faktycznie pływa w Bałtyku, to dorwać je można by było właśnie w nocy. O trociach nie wspomnę ;-)te trotki właśnie chyba numer jeden będą, był taki czas że nad Bałtykiem byłem często i trotki siadały w siatkach tuż przy brzegu, ale kto by wtedy pomyślał ? gdzieśmy byli w końcu lat 90'ych i poczatku nowego tysiąclecia? w dupie bylyśmy w tym temacie kolego....teraz tylko praca,wtedy tylko "dupeczki" liczyły się na wybrzeżu.....ale , jakoś nie żal, ja znad rzeki jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi