tpe Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Brawo Rochu, piękny, gruby szczupak i pstrągal. Tęsknię za Corrib... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje Rochu. Napewno jesteś z siebie zadowolony!!! Grube rybska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Graty Roch piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki za gratulacje. Ten wobler, który skusił pstrągala to na 99% wyrób niemieckiej firmy Hybrida. Niestety ich strona jest w przebudowie, więc szczegółów jeszcze nie znam. P.S. Wyszperałem, zaktualizowałem.Producent: HybridaModel: K-3Kolor: BRNDługość: 11 cmWaga: 50 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich łowców, pięknie tam dajecie czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ogończa pastynak. Jadowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 SUPER FACJATA! Wyglada jak inspiracja masek SLIPKNOT-a. na co wziela ? Nazwa gatunkowa klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 A to niesławny kolec. Hej Guzu. Wzieła na sandeel+mac sandwich. Pulley rig z obciążeniem 3oz. Duży uciąg jak woda przychodziła i góra zielska, bardzo trudno się łowiło. Dopiero jak woda zwolniła około godziny przed HW dawało się jakoś ustabilizować lekki zestaw. Dla dodatku emocji zapomniałem telefonu, a miejsce jest dość odosobnione. Wolałem żeby mnie nie dziabneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jak grozny ten kolec ? toksyczny czy trujacy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Z tym kolcem to cała historia. Tutaj trochę opisałem http://wedkarskieprzygody.blogspot.com/2012/06/ogoncza-pasty n ak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Z tym kolcem to cała historia. Tutaj trochę opisałem http://wedkarskieprzygody.blogspot.com/2012/06/ogoncza-pasty n ak.html Dobre, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ogończa pastynak. Jadowita. Niezły cudak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Pozdrowienia z irlandzkiej strefy kibica. POLSKA!!! Bigos Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jęteczka? Ja dziś rozpocząłem na nowo, po banie, sezon bassowy, albo jak kto woli labraksowy Jedna niezła ryba, uderzyła metr od szczytówki, jak mnie wystraszyła, chyba nie muszę mówić <_< Jazda była niezła. Gumisie dają radę!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jęteczka? Ja dziś rozpocząłem na nowo, po banie, sezon bassowy, albo jak kto woli labraksowy Jedna niezła ryba, uderzyła metr od szczytówki, jak mnie wystraszyła, chyba nie muszę mówić <_< Jazda była niezła. Gumisie dają radę!!!Piknie, Tomku. Ja od rana ruszam na wodę. Trzeba się odstresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jęteczka? Ja dziś rozpocząłem na nowo, po banie, sezon bassowy, albo jak kto woli labraksowy Jedna niezła ryba, uderzyła metr od szczytówki, jak mnie wystraszyła, chyba nie muszę mówić <_< Jazda była niezła. Gumisie dają radę!!!Piknie, Tomku. Ja od rana ruszam na wodę. Trzeba się odstresować. No to połamania Daj znać jak poszło, ja jutro tez wyskoczę po robocie. Pogoda ma być lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jęteczka? Ja dziś rozpocząłem na nowo, po banie, sezon bassowy, albo jak kto woli labraksowy Jedna niezła ryba, uderzyła metr od szczytówki, jak mnie wystraszyła, chyba nie muszę mówić <_< Jazda była niezła. Gumisie dają radę!!!Piknie, Tomku. Ja od rana ruszam na wodę. Trzeba się odstresować. No to połamania Daj znać jak poszło, ja jutro tez wyskoczę po robocie. Pogoda ma być lepsza. Wzial na ,,badziewiaka'' z pianki. Ze niby konik polny...Jak glodny to glupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jęteczka? Ja dziś rozpocząłem na nowo, po banie, sezon bassowy, albo jak kto woli labraksowy Jedna niezła ryba, uderzyła metr od szczytówki, jak mnie wystraszyła, chyba nie muszę mówić <_< Jazda była niezła. Gumisie dają radę!!!Piknie, Tomku. Ja od rana ruszam na wodę. Trzeba się odstresować. No to połamania Daj znać jak poszło, ja jutro tez wyskoczę po robocie. Pogoda ma być lepsza. Jak poszło? Słabo poszło. Wyskoczyłem raptem na 2 godzinki. Ja bez kontaktu z rybą, zaś Artur zaliczył wybuchowe brańsko tuż przy burcie. Za tydzień będę miał całą niedzielę na wędkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 A jak tam u was z pogodą Rochu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 A jak tam u was z pogodą Rochu? Nawet ładnie było. Troszkę nas pokropiło przy wodowaniu łodzi, ale dalej było sucho. Wiało 2-3 z Pn-Zach. Pogoda w sam raz na rodzinny spacerek po jeziorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 A jak generalnie, w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W porównaniu do zeszłego roku -dużo lepiej. Ciepło i sucho. Mieliśmy ostatnio kilka deszczowych dni (lało i wiało), ale tak poza tym -jest OK.Czemu zapytowywujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dzięki Rochu. Robię wywiad No i zaskoczony jestem odpowiedzią, tutaj w najlepszym razie jest tak jak w zeszłym roku a niektórzy twierdzą że jest gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bylem pol-sluzbowo w kerry 2 dni, nie mogle nie pojsc z kijem na plaze... udalo sie wyjac jednego 70+ , dokladnie 72... jak narazie moj najwiekszy bassik. jakosc zdjec nedza , ale mialem tylko komorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zdjęcie mniej istotne jak sceneria i rybki .Niezłe te basiory .Iście jak sandacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi