pablom Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 @ Friko zgodnie z obietnicą mrzucam link, na stronie (po litewsku) niestety nic nie ma o wędkach www.larus.lt pozdrawiam pablom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jest, jest: http://www.larus.lt/naujienos.php?ab=3&tm=1&gr=2 ale tu nie widze tych podróbek avida st.croix Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 jest to zastanawiające, może zostałem wprowqadzony w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeman Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Panowie, toż to dziadostwo takie, że głowa boli. Miałem kilka wędek Larusa w ręku i wrażenia gorsze od Mikado, które uważam za chłam totalny. Blanki Larus nie wiadomo z czego, gdzie i jak zwijane, omotki-smarki, przelotki nie wiadomo jakie......dla mnie lipa straszna, nawet w tej nisko-budżetowej kategorii. To już lepiej Dragona kupić!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 my rozmawiamy o tej serii platinium bardzo podobnej do st. croix'aavid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czyli gniotsa nie łamiotsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Kiedyś Larus Platinium stał u p.Irka Matuszewskiego,wiec najlepiej zapytać o te kijki w FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi