PrzemekL Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Potrzebuje waszej pomocy. Jakie sa ciekawe hasła związane z wędkowaniem (najlepie j sumowaniem) i c&r. Mam dostac spersonalizowana koszulkę ale napisy same się nie wymyślą Myślałem nad:Wędkuję bo lubie, wypuszczam bo chce (szanuje).Może jednak ktoś podrzuci cos fajniejszego. Nie widzialen podobnego tematu. Gdyby był poproszę o połączenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Z sumem powiadasz? Może tak: W sumie to ja ryb łowić nie umie. ewentualnie $$$Lubię grube sumy Edytowane 9 Lipca 2019 przez Koincydencja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Łowię sumy i wypuszczamchoć się śmieje głupia tłuszcza lub Łowię sumy i wypuszczmchoć je zjada glupia tłuszcza Edytowane 9 Lipca 2019 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) error 404 fish not found... Edytowane 9 Lipca 2019 przez lukson 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Sumy łowić to trza umić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 "W sumie umiem złowić SUMA ,a wypuszczam bo to DUMA" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 "Co ty mi będziesz pierdolił o sumach jak ty ledwo ukleję potrafisz wyłowić". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 a tak w SUMIE, to wypuszczam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Satysfakcję z tego mamy.Co złowione , wypuszczamy. Gdy wypuszczasz , co złowione.Miejsce w niebie zapewnione. Edytowane 10 Lipca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie beretuj wąsa! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Suma sumarum Sum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Sumething awesum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @Coma dowaliłeś!!!Chyba sobie taki napis z GRAFIKĄ KONIECZNIE strzelę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Wow panowie. Wielkie dzięki za odzew. Nie spodziewałem sie na aż taki. Z automatu niektóre hasła i tak beda musiały odpasć ponieważ:Koszulki identyczne (oczywiście rozmiar mniejszy) ma dostać dwóch moich synów 6 i 2 lata (tak sobie wymyślił starszy jeżdzacy ze mna czasami na ryby) więc część haseł ze względu na słowictwo odpadaNo i haslo może być jedno (ewentualnie dwa) które gdzieś tam będą nadrukowane. Postaram się strzelić fotkę i wkleić gotowe koszulki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Cogito ergo sum (łac. „Myślę, więc jestem”) Plus grafika @coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Sum jest król wodynie rób mu szkody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie beretuj wąsa! NieBeretujWąsa.png - Paint.pngZamiast wąsa super też z sandałem...Tak troszkę nie w tym temacie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W sumie to nic w tym haśle o "sumie: nie ma, ale wędkarstwem trochę trąci Wędkarze są dla mnie niczym ... niczym bracia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Zamiast wąsa super też z sandałem...Tak troszkę nie w tym temacie... Mówisz, masz Nie beretuj sandała! Edytowane 11 Lipca 2019 przez coma 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 A gdzie biała skarpeta? Jeszcze po berecie ktoś pomyśli, że to po fransusku ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Mam takie sandały :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Mam takie sandały :lol: To jeszcze potrzebujesz białych skarpetek i wąsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Koszulki są. Na swojej pokazalem przod. Na koszulkach synow widac tyl. Dzieki za wszystkie sugestie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 no i beret musowo moherowy byc musi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi