Skocz do zawartości
  • 0

Nowy Garmin Echomap Ultra

psulek

Pytanie

Jako że ten model nie ma swojego tematu, a zanabyłem - wrzucam kilka screenów z pływania. Przetwornik na razie GT30, bo nie chce mi się wywlekać łajby. W każdym razie wiem, gdzie w tym sezonie się mocniej przyłożę. Zrzuty robione na Wiśle, woda 3-4m.

post-46318-0-35525200-1562890304_thumb.jpg

post-46318-0-95927300-1562890311_thumb.jpg

post-46318-0-82810600-1562890320_thumb.jpg

Lepsza rozdziałka tu

https://photos.app.goo.gl/HRPNHSKFhsPy7WiF9

Edytowane przez psulek
  • Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W Echomapplus 9" Livescope Lvs32 ze skrzynką działa super. Ostrzegam jednak kolegów przed zakupem. Kiedyś po prostu wypływałem na miejscówkę i łowiłem. Teraz więcej się gapię w ekran , niż łowię. Na 90% pozbędę się tego diabelstwa. P.S. Da się odróżnić gatunki ryb , szczególnie drapieżnych.

• Like 1

• 0

W Echomapplus 9" Livescope Lvs32 ze skrzynką działa super. Ostrzegam jednak kolegów przed zakupem. Kiedyś po prostu wypływałem na miejscówkę i łowiłem. Teraz więcej się gapię w ekran , niż łowię. Na 90% pozbędę się tego diabelstwa. P.S. Da się odróżnić gatunki ryb , szczególnie drapieżnych.

Chętnie odkupię w dobrej cenie  :D

• 0

Nie trzeba zza wielkiej wody ściągać, wystarczy zza małej. Chłopaki u mnie zamawiali we właśnie z www.sportfiskeprylar.se i kilka złotych w kieszeni zostało. Jak się ogarnia walutę taniej niż w kantorze też przydatna wiedza:)

Edytowane przez karkoszek

• 0
  • 0

Nabyłem EchoMap UHD 92sv. Nie była jeszcze używana z przetwornikiem i nie będzie prawdopodobnie do maja /mam nadzieję, że do maja/ dostałem od kumpla plik z mapą z innego echomapa rozszerzenie .SVY 

Bardzo chciałbym pooglądać tą mapę. Niestety nie potrafię tego ogarnąć.

Pomóżcie w rozwiązaniu problemu...

• 0

@psulek Ty plywasz z tym gt30, widziałeś jak obrazuje gt54uhd ? Na Twoich zdjęciach przy gt30 (sv) ryby widać, na zachodnich forach chwalą ten przetwornik. Jesteś w stanie porównac gt30 do gt54uhd przy 455khz?.

Siarq - miałem po innych echu i nie chciało mi się zmieniać. G30 jest niezły, ma większą moc w stosunku do GT54 , większy zasięg, ale jakość obrazowania jest raczej podobna. Za to jakość obrazowania i zasięg na 800kHz są bardzo zadowalające. Jakbyś szukał to pisz na priv, mam jedną sztukę w dobrej cenie.