Jako że ten model nie ma swojego tematu, a zanabyłem - wrzucam kilka screenów z pływania. Przetwornik na razie GT30, bo nie chce mi się wywlekać łajby. W każdym razie wiem, gdzie w tym sezonie się mocniej przyłożę. Zrzuty robione na Wiśle, woda 3-4m.
Pytanie
psulek
Jako że ten model nie ma swojego tematu, a zanabyłem - wrzucam kilka screenów z pływania. Przetwornik na razie GT30, bo nie chce mi się wywlekać łajby. W każdym razie wiem, gdzie w tym sezonie się mocniej przyłożę. Zrzuty robione na Wiśle, woda 3-4m.
Lepsza rozdziałka tu
https://photos.app.goo.gl/HRPNHSKFhsPy7WiF9
Edytowane przez psulekOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
60
47
31
20
Popularne dni
12 Lip
18
19 Gru
18
28 Paź
13
4 Sty
12
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 60 odpowiedzi
psulek 47 odpowiedzi
siarq 31 odpowiedzi
Czechofil 20 odpowiedzi
Popularne dni
12 Lip 2019
18 odpowiedzi
19 Gru 2019
18 odpowiedzi
28 Paź 2020
13 odpowiedzi
4 Sty 2023
12 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Koza11
Robert za dużo naczytałeś się pewnego handarza, który sprzedając 12 wmawia, że na niczym innym ryb nie zobaczysz. Większe dla oka jest po prostu wygodniej. To jedna prawda. Ale jak siedzisz z nosem pr
psulek
Jako że ten model nie ma swojego tematu, a zanabyłem - wrzucam kilka screenów z pływania. Przetwornik na razie GT30, bo nie chce mi się wywlekać łajby. W każdym razie wiem, gdzie w tym sezonie się moc
Opublikowane grafiki
435 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi