Skocz do zawartości
  • 0

Nowy Garmin Echomap Ultra

psulek

Pytanie

Jako że ten model nie ma swojego tematu, a zanabyłem - wrzucam kilka screenów z pływania. Przetwornik na razie GT30, bo nie chce mi się wywlekać łajby. W każdym razie wiem, gdzie w tym sezonie się mocniej przyłożę. Zrzuty robione na Wiśle, woda 3-4m.

post-46318-0-35525200-1562890304_thumb.jpg

post-46318-0-95927300-1562890311_thumb.jpg

post-46318-0-82810600-1562890320_thumb.jpg

Lepsza rozdziałka tu

https://photos.app.goo.gl/HRPNHSKFhsPy7WiF9

Edytowane przez psulek
  • Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Siarq ma rację nie ma to chyba większego znaczenia, ale taką dostałem odpowiedź 7.11.2022

"

Hello, sir.

Thank you for your request.

If you want to order as a company with VAT0%, the minimum order value needs to be over 1000€ without VAT. Otherwise, you will have to place your order as a regular private person on our website.

How many and what kind of items you would like to order to your Company?

Greetings from Finland and have a great day ahead!

With Best Regards
Happy Angler Customer Service"

• 0

Nie wiem po co wam folie ochronne. Wystarczy miękka gąbka (zmywak kuchenny -3 PLN paczka 10szt) + woda i nic się nie rysuje. Echo po sezonie wygląda jak nowe. No chyba że ktoś chce piłować ekran rękawem lub ścierką z podłogi. 

Edytowane przez psulek

• 0

Przepraszam ale gdzie kupujecie te folie ochronne bo du ultry mam problem akurat...

Poszukaj firmy która przecina folię na wymiar. Ja taką zamówiłem, ale niestety latem jak było ciepło to się odklejała, aż któregoś dnia zawiało i zatonęła w odmetach Warty.

Od ponad roku nie używam żadnej foli i nie ma żadnych śladów. Jedna uwaga jeśli używasz oryginalnego coveru na echo, to między ekran, a cover ja daję ściereczkę taką jak do okularów (mam taką z act do szyb - odpowiedni rozmiar), bo plastiki, które stykaly sie z ekranem porysowaly mi go w poprzednim echu.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

• Like 1