Bartek85 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Cześć. Potrzebowałbym nici wolframowej, nie wiem jak się to fachowo nazywa, chodzi mi o tą pojedynczą nitkę, z kt?łrej skręcane są przypony wolframowe;). Kolega potrzebuje do produkcji jakiegoś wabika;), nie chce zdradzić o jaką przynętę chodzi;). Wiecie mo?źe gdzie coś takiego kupić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kupię samą nić? Do tej pory widziałem tylko gotowy wolfram do samodzielnego wykonywania przypon?łw tzn. bez krętlik?łw i agrafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Wiem ?źe m?łj kolega kupował ale w kt?łrym to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Były takie nici na szpulkach. Np, Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Potrzebujesz pojedynczej nici czy po prostu takiej plecionki skręconej z kilku nici? Je?źeli pojedynczej nici to wydaje się to co najmniej dziwne bo (chyba) jej wytrzymałość będzie zbyt mała do wędkarskich zastosowań. Mo?źesz na to rzucić okiem:http://www.szczupak.pl/produkt,1873są r?ł?źne grubości i mo?źe coś dopasujesz.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Potrzebujesz pojedynczej nici czy po prostu takiej plecionki skręconej z kilku nici? Je?źeli pojedynczej nici to wydaje się to co najmniej dziwne bo (chyba) jej wytrzymałość będzie zbyt mała do wędkarskich zastosowań. No właśnie chodzi o pojedynczą nić. Sam się dziwię, nie wiem co kolega chce dalej z tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pojedyncze nici świetnie sprawdzają się przy budowie zapalnik?łw do ładunk?łw pirotechnicznych. Ten kolega to oby na pewno się wędkarstwem interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pojedyncze nici świetnie sprawdzają się przy budowie zapalnik?łw do ładunk?łw pirotechnicznych. Ten kolega to oby na pewno się wędkarstwem interesuje? jest taka stara metoda laczy najlepsze z obu swiatow pirotechnike i zdobywanie ryb - moze o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi