dany Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Kupiłem taki kijek u tego sprzedawcy jakiś miesiąc temuMiał do wyboru kilka długości ,mnie interesował kij do połowu z pontonu więc kupiłem 2,3m dł,m waga wędki to 144g cw 10,5-28g, dł dolnika 30cm akcja fast, osprzęt fuji.Pierwsze wra?źenia wizualne bardzo pozytywne, staranne wykonanie.Jeszcze nie testowanyCenę mo?źesz negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A jak machales nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A Team dragon 2,70 4-21 by się nadał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kapitalny kij - tyle powiem Witam,potwierdzam to co napisał @Wędkarz87, niema lepszego kija w tym przedziale cenowym Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A masz tego 7-17 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Tak wiec slowo sie rzeklo i kijek kupiony.Przed swietami powinienem go miec, to powiem o nim cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 no i dobrze, ?źe ten bo jak Ci brzana na przelewie siądzie to nie będziesz bezradny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam taką nadzieję. Jutro przyjdzie to wstawie więcej fotek bo w necie nie mo?źna nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam ten 9.6 do 21 gram, bardzo fajny kijek, nie jest az taki szybki, da rade nim rzucic nawet malymi woblerkami, a jest tez wystarczajacy by pociagnac ladna rapke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dziś dotarł do mnie kijek. Pierwsze wra?źenie- super.Kijek nie jest tak szybki, ja bym opisał jego akcję jako mod fast.Wykonanie jest godne uwagi, ładna wyplatanka a i uzbrojenie te?ź niezłe- alconity 10 sztuk) i uchwyt fujii VSSD.Jutro testy na kropkach Zaraz wstawię kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Sporo tych przelotek, nie przecią?źają zbytnio blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kijek jest baardzo lekki bo wa?źy chyba tylko ok 150 g tak mi się wydaje.I według mnie nie przecią?źają one kijka.Bardzo dobrze komponuje się ze Stradiciem 2500FhTu kilka fotek jutro lepsze przy okazji gdy będe wędkował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 170g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A mo?źe ale i tak lekka a zestawie ze stradikiem 268g + 170 g to i tak lekki zestaw.Okazało się ?źe ma jednak 10 przelotek fujj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 o ju?ź nie 99 przelotek tylko 10(gdzie się uczyłeś liczyć lub co paliłeś albo z czym mieszał dealer,zakupie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dziś byłem z nowym kijkiem na rybach.Powiem tak- rzuty oddaje zarąbiście a w szczeg?łlności obrot?łwkami 1.Niestety nie maiłem kontaktu z rybą ale jestem z kijka bardzo zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja używam tego kijka do łowienia pstrągów. Mimo iż używam lekkich przynęt do maks 3gr. kij świetnie się ładuje. Bardzo czuły, pokazuje każde puknięcie a podczas holu mamy zapas mocy. Zdecydowanie bije na głowę konkurencję w tym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dziś byłem z nowym kijkiem na rybach.Powiem tak- rzuty oddaje zarąbiście a w szczeg�łlności obrot�łwkami 1.Niestety nie maiłem kontaktu z rybą ale jestem z kijka bardzo zadowolony.Troszkę odgrzewam no ale... jak sprawdzał Ci się on z Twoimi wobkami " pixel" i inne takie lekkie z jajem o mocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Z moimi wobkami * Prix sprawdzała się w miare ok. Ten kijek jest dobry pod tym względem, bo ma dość delikatną szczytówke, która fajnie ładuje sie pod wobkami ok.3g, jest szybka a pod rybą przechodzi w fajną parabole. Choć w porównaniu do batsona któreko mam teraz to troche odstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi