AJRON44 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 coś na psrtąga w moim wykonaniu już nie bawie się w oklejanie taśemką czy pazlotkiem ma być szybko ale solidnie a przedewszystkim ma być dobry ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witaj na forum , napisz coś więcej o swoich przynętach długość, waga z czego robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jeszcze pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 robie glównie z lipy ale zdaża się też balsa jednak lipa jest na pierwszym miejscu moje kilerki sa bez olowiu a jednak większość tonie bardzo powoli ale jednak tak jak lubie .Łowie glownie pstrągi więc i robie takie woblery od 4,7cm do 5,5mm wedlug mnie to optymalna wielkość do dobrej kontroli i dość dalekich żutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 przedewszystkim ma być dobry ruch Jaki ruch?Co to jest dobry ruch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ale wobki fajne,fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 co do tego ruchu poprostu każdy z moich woblerów ma pracować idealnie niezależnie czy ja go prowadze pod prąd czy z prądem czy też w poprzek rzeki .A dobry ruch sprawa indywidualna robie woblery dla siebie i dla kilku kumpli i nikt nie narzeka przedewszystkim mają być łowne i takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Fajniutkie te Twoje pstrągowe cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) A to mój ulubiony kolor i bardzo ale to bardzo skuteczny a jaki prosty oczywiście ze swoim naturalnym odpowednikiem oczywiście w każdej rzece będzie troszkę się różnił Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez AJRON44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A to mój ulubiony kolor i bardzo ale to bardzo skuteczny a jaki prosty Nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 sory ale mnie przyćmiło nie moge załadować foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi