michal7709 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam kolegów mogę się podzielić informacjami znad wody ,ruszył się drapieżnik i to całkiem nieźle gryzie ,brania od świtu do 10-11 w zależności od pogody ,przynęty na 10 -12 gr główkach głownie polecane Westiny 7-10cm ,mans predator perła z czarnym grzbietem ,jak również seledyny w różnych długościach .Tyle co wiem od ziomków z łódzkiego pozdrawiam i połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 No super łowisko na skalę światową, pełne ryb , kulturalnych ludzi. Byłem 4 razy na tej żabiej wodzie, woda śmierdzi głębokość 1.2 metra mół po kolana i gliździarzy tyle , że ciężko spinem machnąć. A I jeszcze oponkę lubią przebić, zazdrośni koledzy. Łowisko godne polecenia zapraszam serdecznie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Byłem we środę z castem, próbowałem przynęty począwszy od gum, poprzez woblery różnej maści i konstrukcji, cykady, po tradycyjne wahadłówki - złowiłem głupią, łakomą kaczkę na białego Lil'Buga (4,3g). Poza tym, przez trzy godziny ani puknięcia. W wodzie sporo zielska, prawie za każdym rzutem ściąga się pędzle zbutwiałych roślin. Nad wodą zaledwie dwaj "gumofilce", jeśli ich tam nie ma, to znaczy, że nie ma ryb. PsW sumie żałuję, że wniosłem dopłatę do O/Skierniewice, jestem zawiedziony... Edytowane 21 Lipca 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Wyczyszczone z wypowiedzi nie związanych z tematem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi