MIGOTKA Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Poszukuje jak w temacie gościa który robi cos podobnego jak w filmikach poniżej.Niestety padło mi prawe ramię a jest mi ono potrzebne Może ktoś ma namiary na sprawdzonego. https://www.youtube.com/watch?v=l0aXkRQuhwk&t=246s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 http://jerkbait.pl/user/49557-platynowlosy/ Jak nie on to na pewno kogoś zna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jeśli podkarpackie wchodzi w grę to polecam... siebie. Jakby co mam też sprawdzonych znajomych w Warszawie, Pułtusku, Starachowicach i na Podlasiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jeśli podkarpackie wchodzi w grę to polecam... siebie. Jakby co mam też sprawdzonych znajomych w Warszawie, Pułtusku, Starachowicach i na Podlasiu.Możesz mi wysłać namiary na sprawdzonego w Starachowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Możesz mi wysłać namiary na sprawdzonego w Starachowicach?Wysłałem priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Polecam hiropraktyka Tomasza Kościuka z Cieszyna uratował mnie przed operacją kręgosłupa.Jechałem 600 km do niego,było warto można znaleźć go w necie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Wysłałem privTo i ja poproszę o magika ze Starachowic, o ile poradzi sobie z niewielkimi (7-8 mm) przepuklinami ulokowanymi w odcinku S1/L5, L5/L4Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 W Szczecinie Alima, pomogła mi i wielu moim znajomym.https://www.znanylekarz.pl/alimaa-sodnomgombo/homeopata-internista/szczecin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Małkociniak a możesz coś więcej o tej pani napisać?Mam problemy z odcinkiem lędźwiowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Mogę napisać że w moim przypadku, problemy z odcinkiem szyjnym i piersiowym była bardzo skuteczna. Korzystałem z zabiegów, masażu i akupunktury zawsze umawiałem się do Alimy, nigdy nie dałem się namówić na zabiegi u jej praktykantów.Jako ciekawostkę powiem że znam ordynatora oddziału chirurgii który majac problemy z kręgosłupem wielokrotnie korzystał z usług Pani Alimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 W Szczecinie warto uderzyć do Darka Dalke, do niedawna rehabilitant Pogoni Szczecin, świetny człowiek i stuprocentowy specjalista. Byliśmy razem na kilku szkoleniach i zrobił na mnie super pozytywne wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi