godski Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Poszukuje kijka jak w temacie do przewożenia rowerem bez zbędnych problemów. Oczywiście castSztywna ale sprężysta pała 1,75 do 1,90 m z krótkim dolnikiem ogarniająca 75 gramów bez problemow czyli z zapasem.Ma to jeździć w stanie gotowym do boju czyli z multikiem więc wieloskłady odpadają.Długość transportowa max 80- 90 cm Takie rzeczy tylko w erze ? Edytowane 25 Lipca 2019 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 W Twoich założeniach prawie mieści się dwuskład, np stary dragon milenium 1,8m/25-60, dł transportowa 95cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Ktoś na zlocie na siemianówce miał taki kijek tylko nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Batsonowski IC siedemset ileś był w trójskładzie, Trek StC, i Tidemaster. Trzy przelotki ze szczytową licząc w teleskopie - naprawdę będzie ok ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 tak! mało tego, do Tidemaster masz fajny oryginalny sztywny futerał transportowy,nie wiem tylko czy do agresywnego jerkowania to będzie najlepszy wybór,no ale kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Może w linku poniżej jakieś inspiracje znajdziesz, a jeśli nie to proponuję przeczesać alli ...jerkbait.pl-lekka-mocna-szybka-i-krótka-jerkówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 A może tu coś cię zainteresuje: http://tailwalk.jp/english/bass/namazonmobile/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Pogadaj z @Mekamilem. Ćwiczył rożne wynalazki, może coś podpowie.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 tak! mało tego, do Tidemaster masz fajny oryginalny sztywny futerał transportowy,nie wiem tylko czy do agresywnego jerkowania to będzie najlepszy wybór,no ale kompromisCo to ten Tidemaster? Batsona IC miałem i to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Tidemaster to kije przeznaczone do łowienia w morzu, SCII, mocny, mięsisty blankna pewno kij nie do finezyjnego łowienia, spory zapas mocywersja travel 3-częściowa Update: pewnie byś potrzebował TIC76HF3 który ogarnie przynęty jak potrzebujesz, ale będzie za długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Mała korekta planów - ten teleskop to faktycznie wtopa. Lepiej pomóżcie dobrać coś w dwuskładzie do 100-140 gramów długości 175-190 cm z dolnikiem do 30 cm ważące max. 150 gramów.Trzyskłady odpadają. Aktualizacja tematu wątku Edytowane 25 Lipca 2019 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Mała korekta planów - ten teleskop to faktycznie wtopa. Lepiej pomóżcie dobrać coś w dwuskładzie do 100-140 gramów długości 175-190 cm z dolnikiem do 30 cm ważące max. 150 gramów.Trzyskłady odpadają. Aktualizacja tematu wątkuWidzę, że szukamy tego samego mniej - więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Kolega @JerryM ci podpowiedział. NAMAZON MOBILE TAILWALK model C594XH, długość do transportu 50cm. I ogarnia wszystko co potrzebujesz. Cena nie zabija. No może nie mieści się w jedym kryterium wagi bo 175g waży wędka. http://tailwalk.jp/english/bass/namazonmobile/ (Edycja) Ah, teraz już czytam ze ma być 2 kawałki, no ten ma 4 kawałki czy dwa kryteria nie spełnione Edytowane 25 Lipca 2019 przez dziurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Znalazłem coś ciekawego tylko waga za duża. Ale mocna do 140 gramów. Ma ktoś? MASS BEAT II 662 H 183 cm 45-140G https://www.raven-fishing.pl/mass-beat-ii-662-h-45-140g/pl/product/39753/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Mam. W 99% stron internetowych (włączając w to katalog Abu, od którego błędy się zapewne zaczęły) ma nieprawidłowy opis - w rzeczywistości ma długość 198 cm. Tu są prawidłowe parametry: https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/abu-garcia-mass-beat-ll-662-h-jerk-45-140g.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Mam. W 99% stron internetowych (włączając w to katalog Abu, od którego błędy się zapewne zaczęły) ma nieprawidłowy opis - w rzeczywistości ma długość 198 cm. Tu są prawidłowe parametry: https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/abu-garcia-mass-beat-ll-662-h-jerk-45-140g.htmlDzięki, czyli odpada. Zastanawia nieduża waga przy tej długości i mocy . Prawdziwa? Edytowane 26 Lipca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Chyba macałem ten kij właśnie w owym sklepie i z tego co pamiętam, był lekki ,jak na parametry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Zastanawia nieduża waga przy tej długości i mocy . Prawdziwa? Zważę i odpiszę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Zważę i odpiszę wieczorem Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Waga jak widać wskazała 167g. Od pazura do końca dolnika ~ 33,5 cm. Do papierowych blanków ten kij się nie zalicza - złącze na spigocie - można ocenić grubość ścianki blanku. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Wielkie dzięki.A jak z realnym górnym ciężarem wyrzutowym? Ciśnie bandytę 100 gramów i będzie można go dynamicznie poprowadzić? Kusi, gdyby tak dziabnąć 5 cm od dołu i kilka od góry to by był akurat. Na akcję nie powinno to mieć dużego wpływu a waga pewnie by spadła o 10-20 gramów.Gdyby kosztował 2 setki już bym po brzeszczot biegł a tak muszę chwilę pomyśleć i najlepiej pomacać. Edytowane 26 Lipca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Wstyd przyznać, ale nie miałem jeszcze okazji użyć :-( Wg opisu Soder'ów i ze 170g powinien bez problemu dać radę. Czuć moc. Zrobić fotki ugięcia pod obciążeniem? Za 2 setki, nówka Abu z takim blankiem i Fuji Alconite to chyba mało realne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Wstyd przyznać, ale nie miałem jeszcze okazji użyć :-( Wg opisu Soder'ów i ze 170g powinien bez problemu dać radę. Czuć moc. Zrobić fotki ugięcia pod obciążeniem? Za 2 setki, nówka Abu z takim blankiem i Fuji Alconite to chyba mało realne :-) Poproszę fotki jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Allen eel 125g Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Alien eel 235g. O ile 125g nie robi na wędce żadnego wrażenia, to 235g już powoduje ugięcie. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi