dunek Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam, Właśnie coś mi mignęło w tv, ?źe dzisiaj ma być jakiś reporta?ź o PZW na tvn24 w programie Czarno na Białym. W reklam?łwce pokazali jakiegoś dziadka, kt?łry z dumą m?łwił jak to PZW rocznie obraca ponad 100mln zł A?ź z ciekawości obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To pewnikiem był ,,Zombie .. Grabowski.Przepraszam, ale mam dzisiaj szampanski humor. Kilka piw jeszcze do wypicia mam . A jutro na rybki... ,,Czarno na białym ,, ?? Grozny tytuł !!! Nie znam sie na TV, bo nie ogladam, ale chyba brzmi groznie - musieli cos NAWYWIJAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czarno na białym to nazwa cyklu reporta?źy. faktycznie coś dziś ma być Jak złowić 100 milion?łw - rzeczpospolita działaczy http://www.facebook.com/czarnonabialymtvn24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misi3k Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mo?źe byc ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Kurde mo?źe się dowiem za co płace i na co płace??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 O kt?łrej to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dj_krystus Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Aktualnie leci. Wlasnie wlaczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 EEEEEEEEEEEEE myślałem ?źe będzie ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 EEEEEEEEEEEEE myślałem ?źe będzie ostro To co tam bylo? W skrocie...Samouwielbienie czy ...,, bo w czasach obecnego kryzysu to my ...,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To było coś w stylu NIE CHCEM, ALE MUSZEM i ?źe 600 gości siedzi na garnuszku naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misi3k Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zapytali sie czy gosciu nie uwaza ze jest za dlugo prezesem PZW bo a?ź 23 lata ;] nic konkretnego ale wydaje mi sie ?źe to jest przed smak grubszego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw17 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Byłem przekonany ?źe prezes to jakiś stary komuch, a tu proszę, generał MO od spraw politycznych( czytaj przyw?łdca bandy kt?łra mnie z pałami ganiała). Więc pozostają mi dwa wyjścia, udusić gada jedną ręką albo wypisać się z tej milicyjnej organizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Byłem przekonany ?źe prezes to jakiś stary komuch, a tu proszę, generał MO od spraw politycznych( czytaj przyw?łdca bandy kt?łra mnie z pałami ganiała). Więc pozostają mi dwa wyjścia, udusić gada jedną ręką albo wypisać się z tej milicyjnej organizacji. Pozdrawiam Rozrabiać musiałeś jak Cię z pałą ganiali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mo?źna posłuchać i poczytać http://www.tvn24.pl/-1,1739726,0,1,lesne-dziadki-armia-wladc ow-pilki--dzialek-i-ryb,wiadomosc.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ehhooo Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mo?źna posłuchać i poczytać http://www.tvn24.pl/-1,1739726,0,1,lesne-dziadki-armia-wladc ow-pilki--dzialek-i-ryb,wiadomosc.html . dzięki za link, mało oglądam telewizji ale ten program chciałem zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dunek
Witam,
Właśnie coś mi mignęło w tv, ?źe dzisiaj ma być jakiś reporta?ź o PZW na tvn24 w programie Czarno na Białym. W reklam?łwce pokazali jakiegoś dziadka, kt?łry z dumą m?łwił jak to PZW rocznie obraca ponad 100mln zł A?ź z ciekawości obejrzę.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi