dekosz Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam Dzisiaj wysyłałem dwa listy polecone. Wszystko było tak jak zawsze(potwierdzenie, wpisanie kwoty do zapłaty, pieczątka, naklejka z nr nadania) i ... zawsze otrzymywałem znaczki, naklejałem je na list, a dzisiaj pani w okienku wrzuciła list do jakiejś maszyny wyskoczył on po chwili z czerwoną pieczątką i obyło się bez znaczków ...? Czy u Was też coś takiego wprowadzili ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Potwierdzam we wschodnim Mazowszu - Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dzięki za potwierdzenie Dzisiaj dostałem polecony i też nie było znaczków, więc chyba jest już tak wszędzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 To co ludzie będą teraz zbierać? czerwone pieczątki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi