Gość dziewiątka Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 No cóż. Czy się przyjmą, to nie wiem. Ale magazynowalem, aż się termin kończył więc już musiałem - 5 paczek w tym: maślak, zieleniatka i 3 rodzaje prawdziwka. Tak jak w przepisie. Zobaczymy za rok, może dwa...Ja idę na grzybki wtedy, gdy widzę białe miejsca na ziemi tzw."ziemia kwitnie". Lubię las o tej porze roku... Grzybki suszone nad kuchnią, krojone na grubsze cząstki, aby się trzymały i na końcach z korka takie zatyczki na wypadek'nabijane na druciki wiszą i podgrzewam cykliczne, aż do odparowania, a następnie zdejmuję je i dosuszam w piekarniku z nadmuchem. Ta metoda odpowiada mi najlepiej. Poza sezonem dodatek do potraw.... Polecam.ps. wciąga bardziej niż ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 ja rok temu zaczełam moją przygodę z uprawą grzybków i tak się składa ze kupowałam z tego sklepu. mi osobiscie się udało ale to w dużej mierze zależy od podłoża. W tym roku już jadłam sos zrobiony z grzybków z ogrodu. Taka nijaka ta reklama. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Takie cos dzisiaj trafilem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Gość za mocno przydeptał ziemię. Grzyb nie ma szans się przebić. ???????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Za dwadzieścia kilka złotych można kupić gotową grzybnię różnych gatunków grzybów. Wysiewamy zgodnie z instrukcją i za trzy cztery lata mamy grzyby. Wiem że to trwa długo ale efekt jest. U swoich rodziców na wsi posiałem trzy lata temu i już pierwsze borowiki w tym roku się pojawiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi