Skalaar Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 19 lipca zmarł Rutger Hauer.. Młodszym użytkownikom jerka może mniej znany, ale dla mnie i mojego pokolenia ważna postać. Wystąpił w wielu filmach s-f (m.in. Łowca androidów, Pokłon dla zawodnika, W mgnieniu oka) ale nie tylko. "Autostopowicz", "Nocny jastrząb" , "Ślepa furia", czy familijny "Zaklęta w sokoła". Filmy wojenne i historyczne. Bohater kaset video lat 90tych . Miał wiele ról 2 czy nawet 3cio planowych ale zawsze był zauważalny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 "Dziwne uczucie, żyć w strachu, co? Tak właśnie wygląda życie niewolnika." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 [^] coraz ich więcej i coraz szybciej odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Łowca Androidów.... pamiętam jakie wrażenie zrobił na mnie ten film... i genialny soundtrack , ech Szkoda, jeden z moich ulubionych aktorów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) „W mgnieniu oka” piąta kopia VHS z osiedla .. ech były czasy Edytowane 25 Lipca 2019 przez pmiszk1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Slepą furie to za mlodego raz w tygodniu oglądałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 RIP. Ślepa furia... Też wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 RIPSzkoda bo charakterystycznym aktorem był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Przyszła pora na "Autostopowicza" Od tej roli byłem zafascynowany tym aktorem.[*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Ostatnie jego słowa w "Łowcy androidów" brzmiały: "pora umierać".Swoistym memento jest fakt, że akcja tamtego filmu dzieje się w roku 2019... Niech odpoczywa w spokoju [*] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 All those moments will be lost in time, like tears in rain. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 https://m.youtube.com/watch?v=9hDo80ddn4Q 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Fajnie, że zamiast 5 stron "świeczek" każdy fan napisał kilka słów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 finalna scena z "Blade runner"a to jego improwizacja, która zachwyciła scotta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Oj szkoda...odszedł Stary Mistrz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 [*] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Blade Runner, Autostopowicz, W Mgnieniu Oka - jedne z moich ulubionych filmów. RIP Rutger, będzie mi Cię brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Fascynująca, podwójna kusza w filmie "Zaklęta w sokoła"...... "Ucieczka z Sobiboru" - w czystych strojach obozowych, nieważne. Mistrz kina B, ale coś mi się wydaje z własnego wyboru.Spoczywaj mistrzu, spoczywaj w pokoju, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi