platynowłosy Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Witam Panowie Zaznaczam, że to pytanie nie jest od czapy.Łyknąłem apkę FaceApp.Ja pitolę...zobaczyć się za ileś tam latek...bezcenne...Pomaga cieszyć się tym co mam teraz...Ale...Kto z Was zna się na tyle na tych programach by mi podpowiedzieć coś, jakiś programik, który nie jest idiotyczną nakładanką... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Alek, odinstaluj to gówno.Apka ma dostęp do wszystkich Twoich zdjęć (wszystkich w telefonie i na FB) i sama decyduje, jak je wykorzystać. Przeczytaj warunki polityki prywatności, dałeś jej ten dostęp. Producentem jest rosyjska firma podejrzewana o kontakt ze służbami FR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Podobno już przeswietlona pod tym kątem i jest ok... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Kredyt "na gębę" to rozumiem ale progam ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerretyk Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Jest prześwietlona i ma podobne warunki polityczne dotyczące zdjęć jak facebook i instagram. Nie ma co dramatyzować Edytowane 26 Lipca 2019 przez cerretyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi