Skocz do zawartości

pomóżmy KOLEDZE dotrzeć nad wodę- Zbiórka na rehabilitację

cyprys19

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jak zbiórka. Ile jeszcze

Wczoraj poszedł wniosek o dofinansowanie z PCPR... teraz czekam na odpowiedz i będę wiedział dokładnie ile brakuje . kwota dofinansowania może wynieść do 10 tys, jak dostane cala ta sume to ze wszystkim będzie brakowało ok 9 tys.

Troche ciężko to idzie alle powoli, jeszcze nigdy nie było tak ciężko z tymi refundacjami na ten sprzet i chyba nie zapowiada się ze za rok będzie lepiej 

• 5 tygodni później...

Jak sytuacja

Dwa tygodnie temu dzwoniłem do PCPR-u zapytać jak sytuacja w sprawie dofinansowania , kiedy będzie oficjalna wiadomość. Dostalem odp ze trzeba poczekać gdzies do listopada . jeśli dostane pelne dofinansowanie z tym co już uzbierałem na Jerku i Siepomaga  to będzie cala potrzebna suma. no ale poki co czekam na decyzje PCPR-u

• Like 2

• 3 tygodnie później...

Witam. Chcialbym poinformowac ze zakonczylem zbiorke pieniedzy na wozek, udalo mi sie uzbierac potrzebna kwote razem z dofinansowaniem z pcpr ktore jednak otrzymałem w wysokości 10 tys. ze zbiorki siepomaga udalo mi sie zebrac 11 tys a tu na Jerku dzieki wam koledzy 4 tys .  Teraz tylko formalności związane z zakupem wozka i sprzet będzie u mnie, mysle ze około miesiąc się z tym zejdzie.

Bardzo wam dziekuje za udzielona mi pomoc , nie potrafie ująć słowami jak bardzo jestem wam wdzięczny za to jak mnie wsparliście :) Pozdrawiam serdecznie .  :)

• Like 17

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Witam . Koledzy wrzucam na aukcje woblerki podarowane przez kolege do sprzedania , cel rehabilitacja, leczenie dla mnie . Licytacja potrwa do godziny 20.00 w niedziele 19.02.
Wobler nr 1 (Bartek Usakowski)od 25 zl
Nr 2 ( Kacper Hauser ) od 25 zl
Nr 3 Siemson od 30 zl
Nr 4 Siemson od 30 zl
(Plus drobne na wysylke )
Pozdrawiam serdecznie :)

post-53215-0-53457900-1579275604_thumb.jpg

Edytowane przez Lenczu
  • Like 2

• Dodaj nową pozycję...