Kaskader Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Z czego robicie odnóża piankowcom? Na stranach bg itd widze ttlko jakieś gumki ale nie sa okrągłe tylko kwadratowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Są okrągłe, płaskie, kwadratowe. Różne.Silly legs np od Wapsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Tańsze zamienniki to.W pasmanteriach można dostać gumki silikonowe . W pasmanterii kupisz zwykła gumkę do majtek , a z niej bez problemu wyciągniesz okrągłe , cienkie gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 A coś bardziej sztywnego? Gumki od Wapsi, przynajmniej te które ja mam są bardzo miękkie. Za miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jeżeli wiesz co to skrętka to polecam obejrzeć przewody wewnątrz. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Już wiem co to skrętka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Te wapsi sa za miekkie. Orvis ma fajne ale nie do dostania u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Do koników polnych można robić tak http://www.flyanglersonline.com/flytying/fotw2/110804fotw.php Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Można robić też tak Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Jak chcecie się bawić w muchy realistic to można kombinować.Do zwykłych "roboczych" pianek, czy to chrabąszczy czy koników, Wapsi czy inne takie, a nawet najtańsze chińskie spokojnie dają radę. Miękkość wbrew pozorom jest zaletą bo ładnie pracują i nie utrudniają zacięcia. Dodatkowo dane w kontrastowym oczojebnym kolorze bywają fajnym atraktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) W nr 54 SŁ jest manual piankowca z użyciem włosia od szczotki. Popełniłem kilka sztuk, ale nie wiem czy taki sztywne nogi nie utrudniają zacięcia ryby. Edytowane 30 Lipca 2019 przez EdekDeBeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nogi z miotły już przerabiałem. Właśnie przez trudności z zacięciem z nich zrezygnowałem. Te z koszulek termokurczliwych ciekawe ale pewnie problem podobny. Chociaz warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Silly Legs, jak sama nazwa wskazuje to silikonowe nogi. Naprawdę nie ma co wyważać otwartych drzwi. Można wiązać węzełki na "kolankach" i maźnąć kroplą lakieru.Jeśli już koniecznie chcecie coś sztywniejszego - Body Glass Mikro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Z syntetycznych używam silikonowych "skirtów" do Jigów z Aliexpress oraz rozciągliwej gumki na szpuli z empiku.Do realistycznych much najlepiej sprawdzają mi się pióra pawia oraz Turkey/goose biots. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Można też promień pióra zawiązać na supełek, wygląda naprawdę coool.I napewno nie będzie problemu z zacięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Można też gumki jubilerskiej.Przykładowa gumkahttps://allegro.pl/oferta/gumka-jubilerska-powlekana-brazowa-okragla-1mm-5m-7710547807 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi