Dysan Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 czy jest ktoś kto może mi wytłumaczyć zapis:W multiplikatorze Revo SX zastosowano również system Infinity II (podczas rzutu odseparowuje szpulę od mechanizmu zwijania) to z opisu podobno nowości na rok 2012. Z tego co wyczytałem wcześniej system taki był zastosowany w STX. czyżby teraz zastosowano także w SX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Z tego co mi się wydaje to taki system jest we wszystkich multiplikatorach , w każdym razie we wszystkich jakie posiadam. Marketingowcy coś muszą napisać bo inaczej musiałobybyć SX - jaki jast , każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysan Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Co do marketingu to się z tobą zgadzam. Zastanawia mnie jednak ten zapis, bo gdzieś tym na forum wyczytałem, że SX jest trwalszy (nie wiem czy to najwłaściwsze określenie, chyba chodziło o rzucanie większymi ciężarami) od STX. No to czy jak cośik tam zmienili czy nie zmieni się też to że można będzie rzucać mniej.No ale to tylko tak z ciekawości chciałbym wiedzieć. Pozostaje jeszcze wersja S w której szpula się nie odseparowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mam jeszcze nowego SX-a ze starej serii. Jak chcesz to wyślij priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 sx ma teraz infinity tak jak kiedyś miał stx.poza tym nowemu stx dołożyli dodatkowy hamulec odśrodkowy do magnetyka. oba młynki są równie wytrzymałe. polecampozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Zgadza się - STX ma i magnetyka i po zdjęciu bocznego panelu są także bloczki na sprężynkach. Fajny patent, chociaż mi magnetyk wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 dziękuję wobler129 że zechciałeś potwierdzić ten fakt pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysan Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 dzięki.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dysan, pochwal sie co kupiłeś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysan Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 aktualnie jestem w stanie oczekiwania.Pardon:na półce leżą wszystkie graty do ukręcenia patyka na MB785 MHX. Patyk ukręci się trochę później bo muszę skończyć okoniówkę (na DS 820 - korba). Okoń już musi być, a MB cast? do maja się ukręci (pochwalę się w całości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dziękuję wobler129 że zechciałeś potwierdzić ten fakt pozdrówka Po co spinka? :blush:Eh ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi