SkiDivPL Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Macie na swoich łodziach oświetlenie pokładu? Jeśli jak to jakie i w jakim kolorze?Teoretycznie czerwony jest najlepszy bo nie męczy oczu i nie upośledza widzenia w nocy. Chciałbym zrobić u siebie coś takiego, ale zastanawiam się czy to nie jest zbyteczny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Też się nad tym zastanawiałem. Łowisz w nocy, bo ja nie. Dlatego nic nie zakładam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie nie łowię w nocy, jednak dosyć często zdarza mi się wracać w zupełnych ciemnościach i wtedy do znalezienia czegokolwiek na pokładzie używam latarki z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja mam halogen podpinany do gniazda zapalniczki, daje radę. Przy wyciąganiu łodzi też przydatne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Miałem oświetlenie pokładu w poprzedniej łodzi, w obecnej już nie robiłem bo wydaje mi się zbędne, na pokładzie zawsze mam czołówkę i jak zbierałem graty w nocy to i tak jej używałem. Co do samego światła w nocy to najbardziej się przydaje ale do wabienia komarów, jętki i innego robactwa co wchodzi do oczu, uszu i nosa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkiDivPL
Macie na swoich łodziach oświetlenie pokładu? Jeśli jak to jakie i w jakim kolorze?
Teoretycznie czerwony jest najlepszy bo nie męczy oczu i nie upośledza widzenia w nocy.
Chciałbym zrobić u siebie coś takiego, ale zastanawiam się czy to nie jest zbyteczny bajer.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi