robert74 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Taki filmik nagrałem wczoraj podczas jazdy rowerem .Biały dzień ,szosa blisko rzeki ,Dziwić się że ryb mało.SSR niestety nie dojechała na czas żeby go zgarnąć. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez robert74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 W takich przypadkach trzeba dzwonić na policję albo PSR na końcu do SSR. Oni przecież działają społecznie. Jeśli byłaby możliwość to bym do końca pilnował i obserwował gościa z uwzględnieniem gdzie spływa i gdzie się w danym momencie znajduje, ewentualnie jakim autem odjeżdża. Bieżące informowanie służb o jego pozycji mogłoby dać wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Kamienie i zatopic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Najpierw zacząłem obdzwaniać strażników, miał ktoś przyjechać. Prawdę mówiąc to nie przyszło mi do głowy żeby zadzwonić na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Kamienie i zatopic A tam od razu zatopić , a co jeśli oni łowią i wypuszczają. Nie czytałeś wątku o kłusownictwie na Wiśle. Toż ten co nagrywał taki czyn (nawet jeśli zabroniony) to wiesz kim jest ? Wiesz jak się narażasz.? A co mi tam. Sorry za off. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 W przeciwieństwie do kolegów z wątku o trollu nie jestem 0/1. Znam też formy pośrednie. Tu zatopić. Tam olać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 C.d. https://www.facebook.com/587453588008733/posts/2383332585087482/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 To nie pierwsza tego typu sytuacja w tym regionie. Pewnie sieci stawiane są tam regularnie. https://esanok.pl/2015/trwa-walka-z-klusownikami-na-sanie-40-kg-ryb-w-50-metrowej-sieci-zdjecia-mp002.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wiatrówka zrobiła by robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wiatrówka zrobiła by robotę.Eeee kiepsko, sztucer byłby pewniejszy, osobiście proponowałbym dubeltówkę z nabojami i wkładem z czarnej soli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Postrzelisz kłusownika, a będziesz sądzony za człowieka. Lepiej by go siecią owinąć, plum i wypadek gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Panowie pomyślcie zanim coś napiszecie, proszę o zaniechanie takich komentarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wiatrówka zrobiła by robotę.A nie złoty pistolet ???? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Piotrze, przepraszam. Gdy to pisałem nie wziąłem pod uwagę że to mógł być jakiś znany wędkarz, redachtór albo działacz i może to przeczytać po czem ciqgac po sądach zarówno mnie jak i administrację jerkbaita.zachowałem się karygodnie, za co wpłacę 3,2 na konto potrzebujących. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) 3 i 2 ale w jakiej walucie ? Podobnie jak np przy używaniu nie swojego środka lokomocji , dobrowalna wpłata może być grubo nieadekwatna Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 To w ramach podnoszenie standardów! A waluta? Oczywiście że boliwar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Panowie mnie to nie śmieszy, nawoływanie do rzeczy zabronionych nie jest dopuszczalne na forum, a strzelanie z czegokolwiek do ludzi tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Marze o czasach gdy wypuszczanie złowionych ryb będzie zabronione a my na forum będziemy publikować filmy w jakości 7K i 5D chwaląc sie wypuszczanymi rybami wbrew zakazowi... Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi