newrom Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Cześć Kupował któryś z kolegów licencję wędkarską we Francji online?Ciągle mi wywala błąd jakoby mój bank odrzucał transakcję visa, a mój bank twierdzi że nie było próby pobrania kasy.Oczywiście głupi ciul zamiast normalnie pojechać do decathlona, chciałem wygodnie załatwić i d....Ktoś skutecznie zapłacił na cartedepeche.fr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Też miałem problem . Najwygodniej kupić w sklepie wędkarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) C'est France, tu w sobotę po południu wszystko zamykają (jeśli w ogóle otwierają), o niedzieli nie wspominając. Akurat jestem w małej wsi, najbliższy wędkarski to decathlon w mieście Złożyłem reklamację do swojego banku i napisałem o problemach z płatnością do francuskiego stowarzyszenia. Po angielsku, więc nie wiem czy nie pójdzie do kosza bez czytania. Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez newrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W jakim departamencie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jura, miałem łowić koło Rochefort-sur-Nenon. Jutro jadę dalej, może w Ile-de-France za kilka dni bym coś porzucał, o ile ktoś w bonku/stowarzyszeniu rozwiąże problem albo akurat będzie gdzieś sklep wędkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Slawek74, pamiętasz może jaką miałeś kartę? Pytam bo ja mam visę i zastanawiam się czy nie zrobić sobie mastercard do płacenia za francowate wody. Tylko czy to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Byłem i łowiłem w tym regionie. Okolice Morez (rzeki La Bienne, La Lemme). Zezwolenie kupiłem bodajże w kiosku (Tabac). Dostałem piękną broszurę z wykazem wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ani visa ani mastercard nie dało się zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Dzięki, czyli żaby mają spier... u siebie.Mysha, dzięki za cynk. Nie pomyślałem żeby popytać w tabacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi