sero1975 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Witajcie . Właśnie zostałem poinformowany przez żonę ,że skoro przez ostatnie 10 lat nigdzie razem nie wyjeżdżaliśmy to ona zaplanowała nam tygodniowy pobyt w Zamościu i okolicach . :rolleyes:. wyjazd pojutrze... Oczywiście pytanie do Was gdzie na ryby w obecnej sytuacji ? Oczywiście najbardziej marzył by mi się domek nad wodą z dostępem do wody i łódką .... HELP :D Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 może coś tu znajdziesz, podpowiedź, info jakieś...http://jerkbait.pl/topic/93590-wakacje-roztocze-spining-dzieci-przyroda-i-ma%C5%82o-ludzi-domek-lub-agroturystyka/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wróciłem dwa tygodnie temu ze Zwierzyńca (ok. 30km od Zamościa). Jeśli interesują Cię rzeki, mogę polecić Wieprz (pstrąg, lipień). Jak wolisz wody stojące, niedaleko jest Nielisz - chyba największa i najbardziej popularna sadzawka w tamtym rejonie. O ile rzeki jeszcze jakoś płynęły, to stawy i jeziorka były mocno wyschnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Właśnie tak teraz przeglądam i chyba Nielisz jest najbardziej zbliżonym zbiornikiem do moich preferencji połowowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 A takie pytanie : gdzie najbardziej można liczyć na okonia/szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi