sukingad Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Znalazłem informację w jednym z opisów, że przekładnia tego modelu jest z mosiądzu. Prawda to?Jeśli ktoś posiada to napiszcie proszę kilka słów o jego wadach/zaletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Mam swój od roku. Jesienią rzucałem przynetami do 30g. Teraz obsługuje okoniowe gumy 7-21g. Działa ok, zero problemów. Używam rozmiaru 3000 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 A rozkręcałeś, bo mnie właśnie materiał przekładni interesuje. Jeżeli rzeczywiścue jest mosiężba to właśnie tego szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Niestety nigdy nie otwierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Szczerze wątpię. Pewnie chodzi o pinion gear. Koło napędowe jest zwykle ze stopów aluminium, czasem (w tańszych modelach) stopów cynku. Przyznam, że nie widziałem dotąd przekładni hipoidalnej całkowicie mosiężnej. W abu c4x, którego miałem 30 lat temu, była ślimakowa z fosforobrązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 No właśnie tak podejrzewam, że to chodzi o wałek. Oni mają jakieś przedstawicielstwo w Pl bo nie mogłem dziś nic znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 U mnie taki przy okoniówce lata. Serwisowany w tym roku u P. Grobelnego. Może on pamięta co tam jest w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Napisałem do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie jest mosiężna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Czyli sprzedają kota w worku, bo wszędzie piszą, że mosiężna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Na to wygląda. Szkoda, że w sieci nie ma żadnych zdjęć flaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi