gregs Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Szukam chętnych do udziału w imprezie od 12-14 04 2012r. Są to zawody ale osobiści interesuje mnie dobra atmosfera i przyjazne grono ludzi zarażonych łososiowym szaleństwem. Zamieżam pływać w okolicy głębi Gdańskiej. Trolling to sport zespołowy więc proszę o kontakt zainteresowanych. Z mojej strony zapewniam profesjonalnie wyposażoną lodź wraz ze sprzętem. Więcej informacji na pw ewentualni na tel- 602 347 667 Zapraszam do współpracy w polowani na takie rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Szkoda, że nie było dane się poznać w tym roku, na pewno będzie jeszcze okazja. Oto moje zwierzątko - gwoli scisłości nie ma 150kg i 200cm;) Pozdrawiam, Szymek Jankowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi