Gabriel Kozdraś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Wydawało by się w dzisiejszych czasach bardzo proste do zrobienia- klikam w aukcje na ebay, płace i dostaje towar do domu.Niestety sprzedawca się upiera że nie wyśle nigdzie poza UK.W związku z tym potrzebuje pomocy kogoś - kto jest w stanie odebrać przesyłkę w postaci namiotu karpiowego i później przesłać ją do mnie do Polski.Termin nie goni, tak więc gdyby ktoś jechał za miesiąc..dwa lub kilka do Polski samochodem - może ja tez tedy przywieść.Sprzedawca jest z Essex -jeżeli coś to zmienia.Odwdzięczę się za pomoc - w dowolnie ustalony sposób.gabrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Gabrys - koncze urlop w ten weekend i wracam do UK; daj mi wiecej szczegolow na priv, to ogarniemy jakos ten Twoj namiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi