tomuś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam.W drugiej połowie sierpnia spędze tam kilka dni z rodziną - miejscowość Piława.Czy ktoś z Kolegów może podać jakieś wskazówki odnośnie rybostanu?..Będę miał do dyspozycji łódkę. Czy łowienie z brzegu też po tej stronie jest możliwe?(spodniobuty).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 w 1998 roku byłem w Brornym Sulinowie. Ale nie wiem czy się coś zmieniło od tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTom Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Bardzo fajne jezioro, jedne z moich ulubionych.Woda typu sielawowegoRybostan: standard - szczupak, okoń, węgorz z białorybu leszcz, płoć i pozostałe gatunkiSpin zdecydowanie łódka, z brzegu raczej na spławik lub grunt. Pozdrawiam P.S. Obecnie bardzo ciepła (23 C) i niska woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 A jak z czystością wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Woda czysta w porównaniu do innych okolicznych akwenów można rzec kryształ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTom Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgadzam się z Pawłem, w ostatni weekend spędziłem na tej wodzie ok 8 godzin i jestem mile zaskoczony brakiem zakwitu. Woda bardzo czysta i ładnie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzisiaj byłem,woda nadal czysta może już nie kryształ ale przejrzystość nadal niezła. Okonie współpracowały, ilościowo fajnie ale forumowego wymiaru nie było. Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Paweł J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dzisiaj byłem,woda nadal czysta może już nie kryształ ale przejrzystość nadal niezła. Okonie współpracowały, ilościowo fajnie ale forumowego wymiaru nie było.Paweł, a jesienią urobię tam coś w trollingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Na legalu z łódki tylko do 15 listopada , w najlepszy czas już nie wolno. Parę ryb jeszcze pływa ,sądząc po zapisach jest szansza na złowienie niezłej sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Na legalu z łódki tylko do 15 listopada , w najlepszy czas już nie wolno. Parę ryb jeszcze pływa ,sądząc po zapisach jest szansza na złowienie niezłej sztuki.Tam u Was praktycznie wszędzie do 15-go z tego co widzę. Ale nic, może wreszcie się ogarnę i przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi