RafałWrocław Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nigdy nie byłem mistrzem malowania ale chyba nei jest źle ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No żle na pewno nie jest .A jak dajesz sobie radę z lakierowaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak maluje akrylami to lakieruje jak humbrolami to nie xD hehehe , koncze malować Jerka wrzuce fotki za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Moj pierwszy Jerk narazie tak wyglada ale możliwe ze łuski mu jeszcze srebnym dorobie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tutaj jeszcze jedno zdjecie poprzedniego okonka . Lepiej widać na nim efekt łuski : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ostatnio nie miałem czasu ale powstał nowy wzorek - narazie w fazie testow z iloscia obciażenia - kolejna partia , jeszcze malowanie i wyciecie pod stery 7g , 8g i 10g : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Fajne korpusy!!! Podobają mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Fajne korpusy!!! Podobają mi się ! Dzieki wielkie , może dodam jeszcze że maja po 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zdjecia troche do dup...robione telefonem bo moja lustrzanka miala ostatnio bliskie spotkanie z ziemia i obiektyw szlag trafil ... Tak mniejwiecej wygladają moje najarane ukleje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zajebiste trza im było rasta płetwy machnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Pracuje jak zrobić zeby dym puszczały A tak na poważnie to szykuje sie do produkcji na wiekszą skale kupuje troche sprzetu ulatwiajacego życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Troche sie opier.... ostatnio , ale nadrabiam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Fajny warsztat , a powiedz...czym robisz otwory pod obciążenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 O kurr... niezły warsztat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Fajny warsztat , a powiedz...czym robisz otwory pod obciążenie ? multiszlifierka w uchwyt , zakladam odpowiedni frez i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No nie mogę profeska proxxon to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Fakt Proxxon jest nie do zajechania ale cene tez ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Warsztacik niezły i czyściutko. Sam lubię jak wszystko ma swoje miejsce w pracowni a narzędzia są odkładane. Chociaż nie zawsze mi to wychodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Porządek musi byc w miare chociaż , lepiej sie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No widze, że nadrabiasz zarąbisty warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Tak, bardzo fajne miejsce, pracy jak tylko przniesiemy się z bloku i wykonczymy dom to tez kąt taki zorganizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Rafał co tam słychać nad Bystrzycą , słyszałem ze trotki jakieś padły znasz może kogoś kto miał kontakt z tą rybą na Bystrzycy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Znam takie osoby ale 1-2 lata temu w tym roku nic nie słyszałem o Trociach . Tym czasem nowe zamówienie dotarło z Japoni pod nowe wzory Kleniowych robali : Wielkie dzięki Mefisto haki pierwsza klasa na bank zamówie jeszcze kilka rozmiarów w tym roku moje wszystkie woby będą na hakak bez zadziorowych koniec z kotwicami Edytowane 16 Grudnia 2012 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 No Rafał. Fajne haki. Daj znać jak będziesz zamawiał I wstaw tu w końcu jakeś piekności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Znam takie osoby ale 1-2 lata temu w tym roku nic nie słyszałem o Trociach . Tym czasem nowe zamówienie dotarło z Japoni pod nowe wzory Kleniowych robali : Wielkie dzięki Mefisto haki pierwsza klasa na bank zamówie jeszcze kilka rozmiarów w tym roku moje wszystkie woby będą na hakak bez zadziorowych koniec z kotwicami Te haki nie tylko na kleniach się sprawdzają .Ja powolutku też wymieniam w woblerach kotwiczki na haki zarówno bezzadziorowe jak i te z zadziorem na początku miałem na myśli tylko zmniejszenie obrażeń u złowionych ryb ale widzę ze niema różnicy w skuteczności zacięć a i mam wrażenie ze więcej holi kończy się happy endem .Choć jakoś nie wyobrażam sobie zrezygnować zupełnie z kotwic bo niestety trudno przekonać do haków wiele osób kupujących moje woblerki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi