Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mój kumpel który je stosuje mówi że nawet wzrasta skuteczność jesli chodzi o samozacięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja się juz nie moge doczekać aż sam przetestuje haki napewno zdam wam relacje z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dzisiaj zrobiłem mała partyjke kleniowych smukłych 6teczek , własnie lakier schnie wiec jutro wrzuce fotki . Docelowo chce okleic je folia z odciśnieta łuska i pomalowac z areo farba półprzezroczysta zeby spod niej widać było lekki srebrny błysk Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Rafał z niecierpliwością czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jeszcze kilka "bananów" się suszy też bardzo ciekawy wzór z fajna praca - wielkość 8,5 cm Kuba jutro puszczam Ci PCV dzisiaj bylem po druczek i spakowałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A rafł nie chodziło mi o pcv. Ja tu bardziej czekam na foty niż na pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Foty beda jutro ale narazie w stanie surowym final za okolo tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Ostatnio sobie eksperymentuje troche z wzorami i powstalo takie cos (z braku laku nazwalem to banan) 8,5 cm waga 12-15 g ale w wersji finalnej pozostanie chyba 15 g : 6 cm klenióweczki głeboko schodzące, 6g : I taka mała Jaziowa pirania 4cm , 5g : Edytowane 2 Lutego 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Fajne konstrukcje a te Boleniówki [banan] bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dzieki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Rafał, super, ta pirania bardzo mnie ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Ostatnio sobie eksperymentuje troche z wzorami i powstalo takie cos (z braku laku nazwalem to banan) 8,5 cm waga 12-15 g ale w wersji finalnej pozostanie chyba 15 g : 6 cm klenióweczki głeboko schodzące, 6g : I taka mała Jaziowa pirania 4cm , 5g : Swoja zabawę z robieniem przynęt zaczynałem od takich wobków, bo mój tata dostał książkę o przynętach zza atlantyku (poczatek 90). Fajna konstrukcja bardzo wyraźna pracapodobna do cykady, super do jigowania. Kilka sandaczy na nie padło, ale nad rzeka nigdy na nie łowiłem. Moje szybko wychodziły do powierzchni. Wyglądaja bardzo obiecujaco. Ciekaw jestem szaty graficznej Edytowane 4 Lutego 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Szata graficzna juz niedlugo Planuje doprowadzić ten wzorek do perfekcji tak aby wlasnie dało sie nim w rzece lowic , przy tej wielkosci i umiejscowieniu ołowiu ciezko osiagnać stabilność odpowiednia Już powstaja Banany z PCVki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Dzisiaj trochę zabawy z folia Alu i siateczka : I taka ala żaba dawno temu wystrugana przez mojego ojca - postanowilem ją odnowić : I tak zupełnie z innej beczki - woblerki zrobione własnorecznie przez moją kobiete : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 I tak zupełnie z innej beczki - woblerki zrobione własnorecznie przez moją kobiete : Kurcze jednak idzie koniec świata . Miałem gdzieś różowy lakier pod aero , szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Może być i różowy byle by Jazie brały na to xD hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No Rafał gratuluję kobiety A tak na marginesie bardzo ciekawa konstrukcja, to może fajnie zamiatać i wykonanie pierwsza klasa- widać rękę kobiety pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Oby tak dalej to ja bede tylko na ryby chodził xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ładnie Ci ta folia wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ala żaba bomba i ta folia luks ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dzieki panowie Z folia alu to dopiero pierwszy krok jeszcze nie ma takiego efektu jaki chcie osiagnac ale za jakiś cas ... mam juz kilka pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tu już pomalowane piranie - skromnie bez szału ale za to te kolorki sa u mnie bardzo skuteczne , wobler ma patencjał ale kilka błedów popełnilem - kolejna seria bedzie już poprawiona i mysle ze stanie sie skutecznym jazio-kleniowym woblerem : Korpusy pod nową poprawiana wersje : A tu kolejna odslona jerka dla Andrzeja @godski - ciężko to idzie bo chłop ma wymagania takie ze nawet w erze tego nie maja : Kolejne testowe banany patrza na mnie i czekaja na lakier i malowanko : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jestem. Napisz moze trochę jakie były założenia. To ma być Jerk marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wszystko w swoim czasie jak go przepuscisz po wodzie to sam sie wypowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Cześć Rafał,pierwszy raz tu do Ciebie zajrzałem,ale się chłopie rozkręciłeś gratuluje osiągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi