RafałWrocław Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 To dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) ale zarombiaste, ale co będzie dalej HOHO Gratki !!! Edytowane 9 Marca 2013 przez MateuszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Rafał albo się za to zabierasz albo ja to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Rafał albo się za to zabierasz albo ja to zrobię. Chrabaszcz_majowy_-_zdjecia_2054.jpg Hehe spoko juz odkopałem wzornik do maja sie wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No no Jerk będzie mega czekam na gotowy produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dzisiaj bylo troche testow nad woda i efekt grubo przerósł moje oczekiwania Banany w wersji drewnianej i PCV poprostu niesamowita akcja w koncu trafilem w 10 z ilością i rozmieszczeniem ołowiu - teraz ruszam z nimi na 100 procent i chce podesłąć kilku osoba zapas do testów na cały sezon Piranie beda w wersji ze spokojna i agresywną praca w toku też wersja DR Ojj bedzie sie działo mam nadzieje Na poważnie zabrałem sie za temat Jerków bo mam zamiar w tym roku poszukać metrówki tu jeszcze nie ma 100% zamierzonego efektu ale to kwestja czasu jestem na bardzo dobrej drodze do sukcesu Beda jerki od 25 do 50-60 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Rafał rzuć tą pracę i bierz sie za woby :Nie zapomnij o zestawie do testów dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Wycinanie Bananów w toku - 30 szt z PCV naszykowane pod brzeszczot : A tak wyglądają Banany w skromnym ale za to skutecznym malowaniu : Kolejna seria bedzie juz na wypasie kilka zestawów testowych rozdam na forum Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A tu woblerki mojej dziewczyny , sama pierwszy raz malowala areografem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Rafał. 1 Maja wkrótce. Rzuć wreszcie te drobiazgi i za konkretnego (mojego) jerka sie wreszcie weź. Czuję, że zamiast 1 maja hulać Twoim jerkiem nad wodami Suwalszczyzny raczej na pochód będę musiał sie udać Ale kilka cięższych drobiazgów na płytsze wody mógłbyś podrzucić. Ja chcę być Twoim testerem!!!!!! Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dostaniesz i Jerka i Banany mysle ze w wersji drewnianej bo one maja po 17-18 g te z PCV okolo 10 g jedne i drugie latwo prowadzic na płyciznach . O jerki sie nie martw bo ja caly czas w nich siedze w koncu dla siebie tez robie - nie na darmo zamówienie u mefisto poszlo Lekkiego smaka Ci zrobie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Och ty żesz!!!! Ale rzeźba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Rzeźba jest teraz masa hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 głębokie tłoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 głębokie tłoczenie Wydaje się - zdjecie tak powieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Łochchoo! To jest niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Rzeźba jest teraz masa hehe chyba odwrotnie ? Ładna separacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Tu bedzie widać że nie takie głębokie to tłoczenie : Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Chyba linkę 100 LB założę żeby nie płakać w przypadku odstrzału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Akurat ten jest lekki nie wiecej niz 30 g to wersja plywajaca i to mocno tytanica z dna by wydobył taką ma komore powietrzna dla Ciebie jest w wersji duzo cieższej . Ja nie lubie ciężkich woblerów z reszta głównie na płyciznach łowie ... 30 g to u mnie bariera psychologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Próbowałem z jerkami ponizej 30 gram. Praca nie jest tak dobra jak w przypadku cięższych towarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Przeciez jak u mnie na rzece 60 g Jerk jeb.... by do wody to ryb do samego Mietkowa pewnie by nie bylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tylko największe sztuki tego sie podobno nie boja. Nie mają naturalnych wrogów w wodzie. Dużo wielkich pajków padło przecież na Big Bandita który waży około 100-wki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Po ostatnim wypadku nie mam co robic wiec postanowilem rozebrac aldka i przetestować oliwke od Ciebie - super sie miesza z mobilithem i aplikator fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wiem, że się super miesza. Oba syntetyki. Sam to praktykuję od lat.Są dwie wersje smarowania kołowrotka. Dla tych którzy lubią, aby kręcił się niemożebnie długo na sucho - wtedy więcej oliwki. A dla lubiacych bardziej maslana pracę i długowieczność -mniej. Ja wybieram tą druga wersję. Tylko czasem jest ból. Przychodzi suchutki prawie nowy młynek sprzed lat i na sucho obrotów korbki jest full. A po nasmarowaniu - dużo mniej i ciężej to wszystko chodzi.Do czasu...Łatwo mozna zrobic eksperyment z łozyskami. Suchutkie kręcą najdłużej. Naoliwione ciut krócej. A jak smaru tam napchamy nie daj Boże nie rozrzedzonego oliwką - to kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi