joker Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 No proszę jakie praktyczne zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kiedys coś takiego rzuciło mi się w oczy.W Twoim wypadku sprawdziło by się znakomicie, tylko bez oczka na przodzie oczywiście.Pozdrawiam Melek 552888_147962425336579_1824105741_n.jpg Super patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 No proszę jakie praktyczne zastosowanie Robert prawda jest taka ze dzisiaj w koncu dowiedziałęm się od Ciebie do czego to naprawde służy - u mnie robi za "rylec" i swietnie sie sprawdza jak tym ciąć gume to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A czy prubował pan robić uklejlę ala banan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Trzeba się w garść zebrać i w koncu coś zrobić Park "maszyn ręcznych" odświeżony : Oooo super zestawik, dla mnie Olfa to jedne z najlepszych narzędzi tnących, wykonanie narzędzi świetne, ostrza super.W porównaniu z marketowym shitem ten sprzęt to bajka .I jeszcze jedno, Olfa ma w swoim zestawie ciekawy nożyk w którym mozna ustawić grubosć cięcia taką jaką ma kartka papieru.Do tego mają fajną piłę do drewna o szerokości cięcia 0,5mm.Takie nożyki plus samonaprawiająca mata i można luksusowo rzeźbić i wycinać . Rafał do czego trzeci nożyk od lewej (wykorzystanie woblerowe) ? Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 ciekawy zestaw))a ten 3 nożyk to do cięcia twardego pcv można kupić go w nawet w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam, wobki bezsterowe sa swietne, czesto niedoceniane. Jeszcze czesciej rzadko uzywane przez wedkarzy. Praca ala cykadowa, ale jednak wole prace bezsterowca. Mocan rzecz na "wrednego" bolenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Rafał dalej nic nie robisz?Może byś sprzedał te maszynki swoje hm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam, wobki bezsterowe sa swietne, czesto niedoceniane. Jeszcze czesciej rzadko uzywane przez wedkarzy. Praca ala cykadowa, ale jednak wole prace bezsterowca. Mocan rzecz na "wrednego" bolenia . Moje maja prace cykadową ale bez takiego mocnego "kopa" bardziej spokojne są Robie teraz odrobine mniejsze chce zobaczyc jak klenie do nich podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Rafał dalej nic nie robisz?Może byś sprzedał te maszynki swoje hm? Nie sprzedaje Dawno nic nie zrobilem ale nie rezygnuje z tego Myslealem nawet nad odlewaniem woblerkow z form hehe, ale coś czuje ze sie w tym nie odnajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A czy prubował pan robić uklejlę ala banan ? Na pana trzeba mieć kase i wydlad Ukleja ala banan ? Co dokładnie przez to rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Oooo super zestawik, dla mnie Olfa to jedne z najlepszych narzędzi tnących, wykonanie narzędzi świetne, ostrza super.W porównaniu z marketowym shitem ten sprzęt to bajka .I jeszcze jedno, Olfa ma w swoim zestawie ciekawy nożyk w którym mozna ustawić grubosć cięcia taką jaką ma kartka papieru.Do tego mają fajną piłę do drewna o szerokości cięcia 0,5mm.Takie nożyki plus samonaprawiająca mata i można luksusowo rzeźbić i wycinać . Rafał do czego trzeci nożyk od lewej (wykorzystanie woblerowe) ? Mam takie samo zdanie o Olfie jest to poprostu jakość i ostrość - nie raz moje palce przekonały się o tym . Wspomniana piłka jest super i mam kilka sztuk Trzeci nożyk ze zdjecia odwala u mnie robote jako "rylec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jaka robote Panie, kiedy ty ostatnio wobka wystrugales :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jaka robote Panie, kiedy ty ostatnio wobka wystrugales :pRobienie woblerow to nie tylko struganie dorośniesz to zrozumiesz hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi