Kajtelek2 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam.Myśle o takim kreciołku pod klenie,jazie,pstragi,okonie do woblerk?łw,gumek.Ciekawi mnie co jest wart...mo?źe juz ktoś z was kreci miał w reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wiele o nim nie ma, ponoć nowość. Coś jest Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ja się nim pobawiłem w sklepie i szczerze m?łwiąc, to odradzam zakupu. Lepiej doło?źyć kilkadziesiąt zlotych i kupić Techniuma- jakością spasowania bije Aernosa na łeb. W dodatku ma naw?łj aero, więc pod obcią?źeniem nie będziesz tak czul oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odpuszczam zakup tego klekota,czyli dalej połka po spina zaczyna sie od Stradica w g?łre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi