Trotka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Potrzebuje porady odnośnie doboru sznura. Czy ktoś używa klasycznego kija Fibatube 4/5 2,45 ? Zastanawiam się czy WF 4 F czy jednak WF 5 F ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Bo mi nie wierzy, jak mu mówię, że #4 Pawełku! Teraz przypominam sobie, że do tego 9' #5-6 używałem sznura #5 i było OK. Ten 8' #4-5 współpracuje dobrze z WF4F. Naprawdę!Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dobra. Poddaję się. Ale jak nie będzie pasował to z tej 4 ukręcę postronek i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zbok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ... i zrobię z niego sznur do suszenia prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Moja kobita kiedyś tak potraktowała intermediate przezroczysty. Jeszcze żyje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Moja kobita kiedyś tak potraktowała intermediate przezroczysty. Jeszcze żyje ... Sznur....? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zaraz, niech pomyślę ... aaa nie! Kobita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi