GalaktycznyWojownik Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Potrzebuję zestaw naprawczy gaźnika do Mercurego 5 KM z 95r. Czy ktoś z was ma namiar na jakis sklep z takimi rzeczami? Gapski w Poznaniu chcę 490 zł za taki zestaw gdzie kompletny gaźnik kosztuje u nich 560 zł o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zadzwoń do speedmax w Kraku, ale cena może wynikać z ceny u importera.Sprawdź sobie ile chcą w USraju na boats.net - od nich trzeba przez znajomych albo przez polamer ściągać.Bo chyba im zabronili wysyłać do krajów gdzie firma daje ceny z d.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GalaktycznyWojownik Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Myślę że po sezonie zestaw będzie u Gapskiego połowę tańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Może tak, może nie, jak możesz czekać to kup w USA. Dojdzie po sezonie jeśli ma być w rozsądnych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxxx Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Mozesz szukać na JEBAJU a co Cie konkretnie z tego gaźnika interesuje ?kiedyś kupowałem zestaw naprawczy do suzuki dr 350 za mniej niz 100zł komplet dysz nawet te od powietrza małe gdzie u nas na aledrogo taki komplet prawie 5 stów bo o serwisie suzuki nawet nie mówię tam ceny są kosmiczne dlatego warto szukać tylko czy jest czas żeby czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Tylko problem z nowymi częściami do zaburtowców jest taki że nie chcą wysyłać do UE. A z zamiennikami nie jest słodko jak z motocyklami sprawdźhttps://pl.aliexpress.com/item/32951885046.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3bdd2f5fajiktq&s=p&algo_pvid=de6012b7-7fa1-4cde-9588-e09b8b211080&algo_expid=de6012b7-7fa1-4cde-9588-e09b8b211080-0&btsid=938b890b-1fc9-415d-8814-7345481e8911&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_53 Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez newrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GalaktycznyWojownik Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Mam problem z silnikiem a dokładnie z gaźnikiem. Zalewa się mieszanką (na wolnych obrotach szczególnie). Pływak sprawdziłem jak również i zawór iglicowy. Problem jaki znalazłem na ten moment to rozciągnięta uszczelka od kapy pływaka w gaźniku (taki Oring z dwoma oczkami). Ponad to gaźnik nie reaguje na regulację śruba od mieszanki oraz ma tendencje do wchodzenia sam na wyższe obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 IMVHO masz paprocha albo inny syf.Wzrost obrotów jest powodowany zmniejszeniem dawki paliwa w mieszance. Uboga mieszanka daje takie efekty.Zacznij od mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 mam taki za 150 zł.nówka w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GalaktycznyWojownik Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 IMVHO masz paprocha albo inny syf.Wzrost obrotów jest powodowany zmniejszeniem dawki paliwa w mieszance. Uboga mieszanka daje takie efekty.Zacznij od mycia. Wszystko ok i rozumiem tylko ze gaźnik czyściutki. Kumpel miał te same objawy gdy nie trzymała mu uszczelka dlatego zapytanie o zestaw naprawczy. ogólnie zapytałem w paru sklepach i kwota się kręci ok 500 zł w każdym z nich. Probuje coś załatwić na ten moment przez rodzinę w kanadzie innego wyjścia nie mam na tę chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam!Czy ktoś mi może pomóc. Poszukuję manetki do zmiany biegów do silnika Mercury 5.Coś takiego. Gdzie to mogę kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Ale to rączka do Mercury/Mariner 6,8,9.9 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam.Silnik kupowałem jako Mercury 5. Jeżeli będzie taka jak na zdjęciu to się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Longin ktory to rok? Daj serial number to ci poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Napewno 2 stroke i ponizej 2000 roku zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Foto silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Witam!Nie mogę znaleźć nigdzie stopki. Dziś pójdę do mariny i zrobię zdj. Zamieszczę na portaluDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Witam!Nie mogę znaleźć nigdzie stopki. Dziś pójdę do mariny i zrobię zdj. Zamieszczę na portaluDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Witam. Rok produkcji 1999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Coś takiego tylko tu brak.https://boatshop.pl/product/2641/dzwignia-raczka-zmiany-biegow-mercury-mariner-tohatsu-4-stroke-4-stroke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Właśnie coś takiego. To znalazłem. Potrzebuje bez tego metalowego bolca. Bo ten jest i działa. Tak to trzeba by pól silnika rozbierać chyba. Jadę porobić zdjęcia. Jak nie da rady dokupić to trzeba będzie dorobić! Edytowane 20 Lipca 2020 przez Longin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Tak to wygląda na zdjęciach. I stopka się znalazła. Dopiero teraz widzę Edytowane 20 Lipca 2020 przez Longin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Orginalna 89$ aftermarket 15$Numer aukcji na Ebay 184345586690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Ja 3 tygodnie zamawiałem części tutaj...PERMATECH Centrum Sportów Wodnychul. Sędzickiego 284-230 RumiaCzekałem 3 tygodnie,ponieważ musieli je sprowadzić z Belgii.Polecam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Longin Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam! Dxiekuje za pomoc i wskazówki. Mam nadzieje, że uda się to sprowadzić i będzie po kłopocie.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Mam używaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GalaktycznyWojownik
Potrzebuję zestaw naprawczy gaźnika do Mercurego 5 KM z 95r. Czy ktoś z was ma namiar na jakis sklep z takimi rzeczami? Gapski w Poznaniu chcę 490 zł za taki zestaw gdzie kompletny gaźnik kosztuje u nich 560 zł o.O
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi