cyprys19 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Kuba pokaż proszę jak chodzi ta cykada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) Ostatnio, pewien boleń, zaczaił się na mojego mini jerka i dokonał ataku. Później liczyłem na jakieś pierdyliardy wyjść ale nic z tego bo mini jerka zaatakował kleń i też udało mu się zahaczyć. Trochę podłamany brakiem emocji, postanowiłem zmienić miejsce i kolejny raz podałem mini jerka. Nie wiem co było tego powodem, na pewno nie kolor przynęty, nie zdążyłem jej pomalować, niemniej przyfanzolił szczupak i chociaż miałem przypon z żyłki to nie udało mu się obciąć. Edytowane 5 Czerwca 2024 przez guciolucky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Dobre łowisko i dobra przynęta:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Kuba, wyrzuć go . Gratuję łowiska i podziwiam kunszt twórcy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Moje łowisko to jezioro Długie w centrum Olsztyna, usytuowane przy Dworcu zachodnim, zatem z bardzo dogodnym dojazdem. Jezioro obfituje w liczne populacje wielu gatunków ryb. Wokół jeziora zbudowana jest ścieżka spacerowo/rowerowa zatem w każdym punkcie jest dostęp do wody. Jezioro jest dzierżawione przez PZW okręg Olsztyn, którego siedziba znajduję się nad brzegiem od strony dworca. Polecam i zapraszam wszystkich wędkarzy na emocjonujące łowy, hole i widowiskowe brania. Dodam, że na jeziorze nie są prowadzone odłowy gospodarcze zatem nie spotkacie tu żadnych narzędzi rybackich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Bicz na grubego klenia, wyważony z zegarmistrzowską wręcz precyzją, w zasadzie wykończenie nie tu najmniejszego znaczenia ale jak już poświęciłem czas przy pracach metalurgicznych to umazałem wobler pisakami i zamoczyłem w werniksie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Dzisiejszą przerwę obiadową, postanowiłem przeznaczyć na kilka minut, spędzonych nad piękną rzeczką Wadąg, która opływa rejon graniczącym z miejscem mojej pracy. Jako przynęty postanowiłem użyć mojego Bicza w wersji boleniowej. Całe szczęście, żadna z bytujących w łowisku ryb, nie była w stanie, wyprzedzić bolenia. Głodny ale wesoły wróciłem do zajęć. Edytowane 6 Czerwca 2024 przez guciolucky 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Pokaż jak to pracuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 https://youtu.be/KwI1xm0tvWo?feature=shared 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Dzięki.Taka ciekawostka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Wobler Gmork, wersja na jeziorowe klenie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Nie odpoczął i dał chodu, bo powiało czymś ze wschodu. https://vm.tiktok.com/ZGeghE6ba/ Wobler Tencz, balsa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Wobler Plum wersja z balsy Praca https://youtu.be/wJ0ZkTNeBow?si=iLni3fN4az50QGvJ Łowisko Ofiara 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Narzędzie: Yamaga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Yamaga, dokładnie Mebius 88L, którego właściwości są wręcz nieprawdopodobne. Mebius tak mnie kupił, że w drodze jest najnowsza jego odsłona czyli Calista 90LML/S, której już nie mogę się doczekać. Niestety na ten moment wyczerpałem już wszystkie pozycje w używanym zakresie mocy i przedziale długości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Wobler Epox, wersja epoxydowa, przynęta dalekiego zasięgu, sprawdza się w każdym tempie prowadzenia. Świetna do łowienia morskich boleni, belon i boleni z zaporówek. Praca https://youtu.be/1woPixA4YtM?feature=shared Ofiara 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 (edytowane) Przynęta na tzw. ćmage gdzie wymagane jest możliwie wolne tempo wodzenia. Przyznam jednak, że w większości jezior i zaporówek, świetnie działa również w samo południe. Sprowadzana w dół rzeki, zmusza większość leniwych rap do reakcji. Gdybym kiedykolwiek był zmuszony rywalizować w łowieniu boleni to użył bym właśnie Ćmagi. Praca https://vm.tiktok.com/ZGepXBP1v/ Ofiara Narzędzie YB BlueCurrent III 82 Edytowane 28 Czerwca 2024 przez guciolucky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) Epoxydowy Plum w wersji Chatter Wczorajszy, wieczorny hattrick Edytowane 2 Lipca 2024 przez guciolucky 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) Kiedy priorytetem jest aby przynęta pokonała możliwie duży dystans. https://vm.tiktok.com/ZGeGNphCG/ Edytowane 6 Lipca 2024 przez guciolucky 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Mebius w akcji z belly https://vm.tiktok.com/ZGeGgpR7t/ Ofiara https://vm.tiktok.com/ZGeGgT9Uo/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Yamaga blanks Calista 90 LML Stream Najlepszy kij boleniowy jaki kiedykolwiek miałem okazję posiadać czy używać. Bardzo; lekki, szybki, sprężysty, niespotykanie responsywny, demon rzutowy, pluje jak proca. Pięknie i progresywnie ugina się pod obciążeniem. Moc określam na typowe 12lb i CW, w przypadku woblerów, na 3,5-21g. Zbrojenie Fuji Torzite w nieznanym mi wcześniej systemie, który faktycznie sprawdza się podczas rzutów. Mam wrażenie jakby użyto trzech różnych konfiguracji zbrojenia i typów przelotek, była to nowa koncepcja na 2023 rok i muszę przyznać, że żadną inną wędką nie rzucałem tak daleko. Polecam łowcom boleni, brzan i kleni po męsku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Jeden (i to poważny) minus.W Polsce tego kijka nie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Dlaczego traktować to jako minus? Jeśli chcesz mogę Ci sprzedać mój a kupię sobie kolejny w JP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 A drugi, brak casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 (edytowane) Dlaczego traktować to jako minus? Jeśli chcesz mogę Ci sprzedać mój a kupię sobie kolejny w JP. Dzięki dobry człowieku.Aktualnie biegam ze starym Mebiusem 85ML (lubię go, choć trochę za delikatny na Wisłę) . Tak więc aktualny priorytet, to Calista, ale 86M/PF. Gdyby taki był dostępny - Trochę się rozmarzyłem. Mebius 86M też był by fajny może masz ? Edytowane 10 Lipca 2024 przez Lepton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi