woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Niech się już ta zima w końcu skończy...(...)Jeszcze potrwa. Strugaj! Co ma być Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Miałem już nadzieję, że będzie chociaż powyżej zera a tu cholera prawie dycha poniżej ze złości chyba jakiegoś bełta opróżnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 działaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 mam problem zrobilem swoje pierwsze woblerki i co sie okazało nad woda lipa kręcą sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 jakes pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Pawelek napisałeś w wątku kolegi guciolucky, swoje pytanie powinieneś zadać w swoim nowym wątku lub np w temacie: http://jerkbait.pl/topic/7465-wobleroza-abc-%C5%BC%C3%B3%C5%82todzioba/ Sorki guciolucky że się rządzę jak Cię nie ma Edytowane 12 Marca 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 29 Listopada 2014 przez guciolucky 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jakiej wielkości są ? u mnie takie tylko bez steru się sprawdzają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zwykle mają 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Oo i nawet ładna rapka się trafiła Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Całkowicie chemiczny, pozbawiony duszy i... Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez guciolucky 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Całkowicie chemiczny, pozbawiony duszy i... https://youtu.be/1woPixA4YtMBędą do sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Taki z 20cm by się przydał pod GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Kuba,- rzucales na filmiku SLS-em?... czy tylko tak mi sie wydawalo Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Wydawało niemniej SLS 15lb jest zrobiony specjalnie do tej przynęty. Na filmie śmiga 20 funtowy matagi super seabass, chciałem uzyskać dynamiczny charakter podań, SLS robi to spokojnie i komfortowo. Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Kurcze cofnąłem się do początku wątku i widzę że wszystkie zdjęcia szlag trafił.... szkoda ze nie wrzucałeś tu na forum, tylko przez imageshacka - być wrzucał na forum to by były do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zdjęcia są nic nie warte, najważniejsze jest to co przynęta potrafi zrobić w wodzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Wydawało niemniej SLS 15lb jest zrobiony specjalnie do tej przynęty. Na filmie śmiga 20 funtowy matagi super seabass, chciałem uzyskać dynamiczny charakter podań, SLS robi to spokojnie i komfortowo.Prawda okazalo sie to co Pawel kiedys napisal "ze kazdy widzi to co chce zobaczyc" Normalnym trybem - juz bym swoim SLS-em lowil, ale Krzysiek ma juz miesiac obsuwy ... Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Fajnie to wygląda, naprawdę. Było to już testowane na rybach? Jest mega różnica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Pracuje ciekawie. Coś zachowującego się podobnie widziałem na Ali. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 You made my day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Strasznie nie chciało mi się dzisiaj robić woblerów więc dla odmiany, zmontowałem kilka zestawów do Tokyo rig jig. Wiem, że nie jest to lot w kosmos ale może komuś przyda się prosty step...? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) A jak w praktyce sprawdza się Tokyo ?? Jaka to średnica drutu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Listopada 2022 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Ja używam drutu 0.6 i 0.8, Tokyo spełnia swoje zadanie. Siłą metody nie jest podniesienie skuteczności przynęty czy techniki łowienia a umożliwienie eksploracji dna, którego nie obławia konkurencja a chętnie odwiedzają ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) Zaciekawił mnie temat. Chyba sprawdzę u siebie jak to działa . Dzięki za odpowiedz . Muszę poszukać czy mam jakiś drut na stanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Listopada 2022 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi