czorny01 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Witam, szukam kija do nimfy w klasie 4 do około 600-700 zł, w oko wpadły mi dwa modele:- Vision Vape,- Hanak Wave Nymph,Może ktoś z Państwa miał przyjemność porzucać którymś i mógł by go polecić ?A może za tą kasę warto poszukać używki?albo poczekać i odłożyć na coś koło 1000 zł ? np. Traper Guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Mam kija do nimfy ale nie w tej cenie - sage z axis #4 10 stopowy w 4 kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Poczekaj i dozbieraj na Trapera jak mawia klasyk będzie Pan zadowolony + 25lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny01 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Poczekaj i dozbieraj na Trapera jak mawia klasyk będzie Pan zadowolony + 25lat gwarancjiA ma Pan jakieś doświadczenia z ich kijami ? Szukałem opinii ale ciężko coś znaleźć.Mogę poświęcić tego tysiaka tylko znowu pytanie czy lepszy nowy Traper czy używane np. sage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Cześć jak Sage to tylko esn i to zbrojony a w tej cenie nie ma szans, może to http://wszoku.pl/sklep/wedka-adams-max-series-105-3/poczytaj sobie o wedkach adams, moi znajomi sobie chwala, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jezeli chodzi o Sage-a to tak jak napisał kolega MATIQUES. Tak łowiłem Traperem i jestem pod wrażeniem kija, również bardzo fajną propozycją jest Adams wspomniany wyżej ale nie miałem przyjemności mieć w rekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 kolega ma trapera ale 11 w klasie 3 i chwali sobie, najlepiej by było chwycić kij, nie każdemu może dana wędka spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi