Misiak Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witam.Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem pływadełka. Jak się jednak okazało aby z niego łowić muszę je zarejestrować i tu zaczynają się schody ponieważ nie mam pojęcia w jaki sposób umieścić na nim numer rejestracyjny. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wydaje mi się, że z tyłu na oparciu będzie ok - ja tak miałem - taką podwieszaną rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy nie miałeś problemu w czasie kontroli bo z tego co wyczytałem numer rejestracyjny musi być umieszczony na stałe i to po obu stronach pływadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Kolego zwykła farba chlorokauczukowa, pędzel i jakaś formatka najlepiej wycięta z kartonu bądź bloku technicznego i po sprawie. Nr. może być tylko z jednej strony łodzi(musi być widoczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Nie miałem jakichkolwiek problemów - ale na dobrą sprawę do mnie nigdy nawet nie podpływają, bo mnie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Nawet nie przypuszczalem ze w Polsce wymagana jest restracja plywadelka . Dobrze ze nie wymagaja jeszcze numerow na woderach. Wspolczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam.Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem pływadełka. Jak się jednak okazało aby z niego łowić muszę je zarejestrować i tu zaczynają się schody ponieważ nie mam pojęcia w jaki sposób umieścić na nim numer rejestracyjny. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. TUTAJ znajdziesz informacje dotyczące oznakowania pływadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki za linka, poczytałem trochę ale chyba odpuszczę sobie mazanie po pływadełku. Zrobię tak jak radził wobler129 zrobię taką dużą podwieszaną rejestracje na oparciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi