SPIDERLING84 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam, planujemy krótki, męski wypad na 3-4 dni. Poszukujemy jezior(k)a w centralnej lub południowej Polsce, gdzie będziemy mogli w październiku spędzić miło czas z wędkami. Zależy nam na domku (lub pokojach) blisko wody i dostępie do łodzi. Im dalej od cywilizacji tym lepiej. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam, baza Czort może się nada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Świetna propozycja. Chodziła mi po głowie, ale miałem obawy czy nie za trudna dla nas. Wykonałem telefon do doświadczonego zanderowca i... za trudna woda. Ale właśnie coś w ten deseń szukam. Na Czorsztynie nie znajdę ryby. Nie wyobrażam sobie, że będe pływał tam gdzie najwięcej łódek. Rybę lubię sam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Rożnów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Bylem tam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Mietków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Nielisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jakieś namiary na sprawdzone domki nad Nieliszem ? sam się zastanawiałem nad trzydniowym wyjazdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi