pafek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tak więc chodzi o jakiś mejl, stronkę do:woblery z CZARNEGO (Dylewski), woblery Jasia Widła,, BÓBR Proszę o jakieś info na temat Może jest gdzieś w necie większa galeria fotek tych producentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Pod ręką mam tylko kontakt do Leszka Dylewskiego e-mail ld@2com.pl, Dleszek@o2.pl, lub tel 600891146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Woblery Janusza Widła są tutaj www.kogutomania.pl/index.php?cPath=1_14_156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Woblery Bóbr można kupić w kilku warszawskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 joker dzięki za mejla, a masz może link do strony z gallerią wobków LD - kiedyś miałem ale mi się zagubiło. tomi78 ale ceny paskudne może bezpośrednio od producenta taniej ? rognis_oko niestety rzadko bywam w wawie Może ktoś ma fotki wobków BÓBR i innych w/w ? Jakie polecilibyście i uważacie za łowniejsze modele z tych w/w wobków - nie mam jeszcze ani jednego i nie chcę kupywać w ciemno. Pzdr,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 @pafekNajlepiej napisz do Leszeka Dylewskiego maila i poproś, aby przesłał Ci zdjęcia woblerów jakie aktualnie posiada na sprzedaż. Bo nie zawsze ma i czasem trzeba czekać jakiś czas, aż je zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 wygladac moze np tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Spytam tu, bo duzo boleniarzy tu zaglada. Poszukuje boleniowych woblerow Leszka Dylewskiego LD. Macie moze jakies zdjecia takich woblerow? Interesuja mnie modele 8-12cm. Ma to byc prezent dla kolegi po kiju. Moze ktos ma takie na sprzedaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi