bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 właśnie kupiłem, wysyłka wyniosła 1215JPY za dwie szpule a na ebay była za 86$ + 8$ wysyłka, więc oszczędność jest jednak du?źa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Faktycznie, tu się zgodzę. Najwyraźniej zale?źy to od sklepu, ja po wycenie wysyłki na 1685JPY poprosiłem o tańszą opcję i nic nie udało im się znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mo?źliwe, po zam?łwieniu skontaktował się ze mną sklep, zaproponował koszt wysyłki, zaakceptowałem i dopiero pociągnęli z karty ps. te 65zł za EMS to moim zdaniem nie jest tak du?źo, przy mniejszych kwotach mo?źna prosić o Registred Air Mail, za dwie szpule wychodziło mi średnio 800-900 jpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jakby ktoś jeszcze chciał pooglądać co nam się sprzedaje to w linku masa tego : http://www.spinning.kharkov.ua/index.php?n=snasti/lines/test dia.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi