koks Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 witam,Z racji transportowych mam pytanie cze da sie zrobic z tego jednoskladu dwuczesciowy blank? Czy scianki sa wystarczajaco grube itd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Lepiej jakby nie były za grube, bo wtedy łatwiej zrobić odpowiedni spigot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Pstragman mozesz mi powiedziec czy ten blank sie nadaje na przerobke? Miales z nim do czynienia? generalnie jak blanki st.croix elite jednoczesciowe sie do tego nadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nie polecam cięcia sandaczówek,dla mnie bez sensu.Wędka zmieści się przecież bez problemu w każdym samochodzie.Traci się walory użytkowe no i gwarancję.Po drugie wysokomodułowy blank wymaga użycia bardzo mocnego i sztywnego materiału na spigot.Jeżeli średnica wewnetrzna blanku w miejscu przecięcia jest mała, wtedy pojawia sie problem ze znalezieniem odpowiedniego materiału na złącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzieki za odpowiedz.Problem nie jest z przewozem samochodem ale ze sciagnieciem tego ze stanow - sporo to kosztuje przy dlugich jednoczesciowych blankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To zamów w polskich pracowniach, wiem wychodzi drogo ale.....przy zakupach w USA masz szanse zabulić cło i vat, no i dochodzi kasa za fachowca (spigot + przesyłki) to sobie policz...noi czy ci amerykaniec zechce go przeciąć lub będzie umiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kup najlepiej blank u Zbika,lepiej na tym wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Koks, Zrób jak radzi pstrągman.Czyli zamów u Żbika,zapłacisz tyle ile na stronie SC + przesyłka w kraju.Polecam ,bardzo fajny kontakt a ceny blanków konkurencyjne w porównaniu z rodzimymi pracowniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 mam dobrego deala w stanach - ale niestety bede musial sie skoncentrowac na st.croix sc5 (elitki) i sc3 (avidy) dwuczesciowych no i dorzuce sobie do tego pare 2 i 3 czesciowych batsonow. ja siedze w anglii wiec do zbika mi nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi