pio76 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Mam problem z odkręceniem nakrętek teflonowych, bo były już odkręcane kilka razy i teraz ani w jedną ani w drugą stronę nie można wkręcić ani odkręcić tylko się obracają w miejscu. Może jakiś sposób na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Od czego te nakrętki ? Jeśli kręcą się w miejscu, tzn. że gwint szlag trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 To jest od cybanta przy dziobnicy, przyczepka podłodziowa. Raczej gwint chyba nie, bo na jedną stronę udało mi się nakręcić drugą nakrętkę bo było trochę gwintu i dokręciłem żeby trzymało. Są to nakrętki z teflonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Wkładka zabezpiecza przed odkręceniem, pewnie gwint się wysrał, a na to tylko jeden klucz. Przetnij nakrętkę po skosie, ale pewnie cybant też do wymiany. Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Tak z jednej strony juz przeciąłem nakrętkę ale nie odpuściło, także chyba cybant trzeba ciąć i do wymiany. Pewnie trzeba będzie gdzieś robić nowy, bo pewnie nie dokupię żeby pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Dobry sklep ze śrubami nakrętkami i żelastwem i kupisz bez większych problemów. Wyskoczyło https://www.google.com/search?q=wymiary+cybant%C3%B3w&oq=wymiar+cyba&aqs=chrome.1.69i57j0.6390j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=_RGtlXZmoCMH5sAeHu4-wBA46:0 tyle na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi