jacavip Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam, zastanawiam się nad zakupem spodni Geoffa. Narazie tylko spodnie ze względu na permanentny brak $ Myśle czy decydować sie na Urusy czy Zebu. Słu?źyć będą gł?łwnie do połow?łw ł?łdki (jeziora,zalew Zegrzyński, wyjazdy do Szwecji, Norwegii). Prosiłbym o pomoc w wyborze. Dodam ?źe decydował będę się na rozm. XXXL kt?łry dość cię?źko znaleźć od ręki w sklepie dlatego jeśli ktoś miał styczność z jednymi i drugimi spodniami w tym rozmiarze to zale?źy mi te?ź na opinii odnośnie wygody. Pozdrawiam, jacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wszystko zale?źy od tego w jakich porach roku będziesz je u?źytkował.Urusy, du?źo cieplejsze. Swoje u?źytkuje najwcześniej od września i to wtedy kiedy jest podejrzenie wystąpienia opad?łw. Ususy mo?źesz kupić z wykończeniem z neoprenem ( kolana i pośladki ) Zebu l?źejsze, mniej ciepłe przez co mo?źna z nich korzystać r?łwnie?ź z rana latem. Na listopad i grudzień na łodzi czasami mo?źe być ju?ź za mało. Jedne i drugie bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 URUS, URUS i jeszcze raz URUS. Rzeczywiście na ciepłą wiosnę i lato odpadają. Ale majowe połowy w Szwecji idealne. Tak do plus 10 dasz w nich rade potem po nabiale ju?ź cieknie. Zimą pod nie polarkowe kalesonki i spokojnie spacerki robiłem przy minus 20 ! ZEBU nie mam ale tez czegoś szukam na cieplejsza porę. A jeszcze nie mam gdy?ź latem nie składa mi się często łowić Do URUSa Griffon! Nie wyła?źę z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dokładnie tak jak m?łwia koledzy powy?źej. URUS to model na zimne dni. Musi byc zimnio i najlepiej deszczowo to docenisz walory tych spodni. Przy ciepłej pogodzie się zaparzysz. Zwr?łć uwagę na model urusa. Ja mam zwykłe(bez neoprenu) i sa ok ale jak dobrze pamiętam w katalogu model Leaf był opisany z lepszą membraną. Więc jak ci nie przeszkadzają liście to brałbym te bez gadania. Ja mam urusy 3 lata i nie chce innych. Kupiłbym te?ź kurtkę gdyby cena była ni?źsza. niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Natomiast Zebu są dość cienkie - właściwie nie zdarza mi się u?źywać ich bez jakichś kaleson?łw, wiosną i jesienią raczej polarowych. Sam producent zresztą sugeruje u?źywanie ich jako przeciwdeszczowej warstwy zakładanej na spodnie. Co nie zmienia faktu, ?źe jako wdzianko na ł?łdkę bardzo mi pasują takie prawie ogrodniczki, osłaniające nery, nie krępujące ruch?łw, wzmocnione na zadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam pytanie czy ma ktoś jakieś por?łwnanie między Urusami z neoprenem i bez niego (trwałość, komfort u?źytkowania)? Udało mi się zam?łwić Urusy w rozmiarze XXXL do przymiarki w jednym z warszawskich sklep?łw ale jedyne co w tym rozmiarze mogą sprowadzić na szybko to kolor szaro-brązowy z neoprenem.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam dobrego kontrahenta w Danii. Ciekawe czy tam mo?źna kupić Geoffa taniej? Zapytam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Podziel się info w wątku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 OK. Przed 1 maja coś będę wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To by było całkiem fajnie ale jak patrze na ceny ze strony producenta to chyba moze byc ciezko z duzo nizsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mam pytanie czy ma ktoś jakieś por?łwnanie między Urusami z neoprenem i bez niego (trwałość, komfort u?źytkowania)? Udało mi się zam?łwić Urusy w rozmiarze XXXL do przymiarki w jednym z warszawskich sklep?łw ale jedyne co w tym rozmiarze mogą sprowadzić na szybko to kolor szaro-brązowy z neoprenem.pzdr. Trwałaść identyczna. Neopren docenisz podczas siadania bądz klękania na mokrym. Z kolei podczas cieplejszych dni bardziej komfortowe są te bez neoprenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi