marcin186 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 https://warszawa.onet.pl/warszawa-awaria-instalacji-sciekowej-prezydent-zwolal-sztab-kryzysowy/92b9rpj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 http://jerkbait.pl/topic/17042-warszawska-i-podwarszawska-wis%C5%82a/page-425#entry2631448 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Eee tam. Prezydent Wawy mówi że to tylko incydent :-) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) A co ma mówić? To polityk, z jakiej opcji by nie był.. Gdyby były kary. .odpowiednio wysokie żeby 50x sprawdzic każdy układ w fabryce czy oczyszczalni w obawie przed ich nałożeniem, oo to co innego..moze jakies pozwy priv by ruszyły temst. W USA juz by prawnicy ręce zacierali..a u nas? Jak tam Bros w Poznaniu ? Wiadomo w koncu ile i czy w ogole zapłacił? I co z ew nawiązką uczyniono w PZW? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Że Wisłą płynie tęcza! 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Że Wisłą płynie tęcza! Hahaha, w punkt. Która to już awaria tej oczyszczalni z kolei? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Z szamba też politykę niektórzy zrobią.Cała polityka to szambo, raz mniejsze raz większe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Andrzej, chyba pijesz do mnie. Co mam napisać, że łączę się w bólu? Mleko się rozlało... mogę tylko trzymać kciuki, żeby rybom rykoszetem za czyiś błąd się nie dostało. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Koincydencja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Albo z polityki szambo Uważacie, ze pod rządami np Jakiego byłoby lepiej ? Będę monotematyczny, nic tak dobrze nie edukuje i nie pilnuje jak kary. Wysokie i nieuniknione. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Albo z polityki szamboUważacie, ze pod rządami np Jakiego byłoby lepiej ? Będę monotematyczny, nic tak dobrze nie edukuje i nie pilnuje jak kary. Wysokie i nieuniknione.Osobiście uważam ,że byłoby lepiej, choć tam nie mieszkam,-,, jak nie ma kota to myszy szarżują,, jeżeli dół nie czuje presji to mamy takie władze w samorządach teorytyczne cytując lasyka, jednym słowem jaki Pan taki kram... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja najpiękniejsze płocie w Wieprzu łowiłem za rządów PZPR. A jaki syf wtedy płynął. O żabach, rakach i pijawkach można buło zapomnieć. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Koincydencja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Wczoraj do podobnych wspomnień dotarliśmy z przygodnym dziadkiem. Siedział nad kaczym dołkiem gdzie wielu z nas by nawet nie splunęło i łowił karasie po 80dkg i ładne kolczaki. "Za komuny Panie to byli ryby, a woda kolorowa w Warcie była..a za Hitlera..jak nikt nie łowił to byli ryby jak nogi" Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Co za różnica kto spuścił? Gumofilce dodadzą więcej octu i tyle. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Osobiście uważam ,że byłoby lepiej, choć tam nie mieszkam,-,, jak nie ma kota to myszy szarżują,, jeżeli dół nie czuje presji to mamy takie władze w samorządach teorytyczne cytując lasyka, jednym słowem jaki Pan taki kram...To ja odwrotnie myślę i tutaj mieszkam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 To ja odwrotnie myślę i tutaj mieszkam.Czyli jaki kram taki Pan....? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 To mogło się zdarzyć wszędzie - pod rządami PiS, PO czy SLD. Coś jak ostatni tragiczny wypadek pod Giewontem.Takie rzeczy zdarzają się na całym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Czyli jaki kram taki Pan....?O służbie zdrowia pod obecnymi rządami czy też sytuacji w szkołach też mam napisać to samo? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 O służbie zdrowia pod obecnymi rządami czy też sytuacji w szkołach też mam napisać to samo? Nie możesz napisać gdzie są pieniądze z ofe 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 O służbie zdrowia pod obecnymi rządami czy też sytuacji w szkołach też mam napisać to samo? A może to chłopaki z stołecznego urzędu, przed kontrolą, utylizowali kwity na kolejne farmy. Było tego tyle, że obie rury padły. Do tego te kilkanaście godzin zwłoki(bo może smród sam się rozejdzie). Pamiętam jak rozdzierano szaty gdy miały odbyć się polowania. Tym czasem żadna z celebrytek lub obrońców przyrody w ramach protestu nie rzuca się w odmęty. Na konferencji pana i pani usłyszałem, że nic nie grozi Warszawiakom. A co z tymi co mieszkają poniżej? Co ze z dzikimi zwierzętami, które innej wody nie mają do życia(nikt im beczkowozów nie podstawi)? Co mają zrobić Ci co żyją z turystyki, łowią ryby, spędzają urlop nad brzegami królowej... Ich po prostu mają stołeczni w dupie. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dobra Panowie, popolitykowaliście i dość. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi