Elton Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 To ten Pan, z którym Dragon podpisał umowę na serwis swoich kołowrotków jako autoryzowany. Widać było o co się przepychać łokciami z innymi znanymi serwisantami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 To ten Pan, z którym Dragon podpisał umowę na serwis swoich kołowrotków jako autoryzowany. Widać było o co się przepychać łokciami z innymi znanymi serwisantami...To już teraz będzie wiedział w którą stronę odkręca się śrubę rolki???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 troche checi i nie bylo by tematu,kazdy moze sam zadbac o wlasny sprzet,wiekszosc rzeczy opisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Ja jednak wolę zdać się na Fachowca.Celowo napisałem przez duże F.Pozdrawiamy Panie Józefie. Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z SG N8 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Lipca 2018 przez Adam K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 jak widac w tematach o serwisie kazdy fachowiec ma wlasne zdanie na temat serwisowania poszczegolnych czesci,tego trzeba sie nauczyc ,a najlepiej na wlasnym sprzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 jak widac w tematach o serwisie kazdy fachowiec ma wlasne zdanie na temat serwisowania poszczegolnych czesci,tego trzeba sie nauczyc ,a najlepiej na wlasnym sprzecieWłaśnie na własnym a nie na obcym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Ja jednak wolę zdać się na Fachowca.Celowo napisałem przez duże F.Pozdrawiamy Panie Józefie. Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z SG N8 przy użyciu TapatalkaPopieram! I również pozdrawiam Pana Józefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Panowie, proszę zakończyć tę, zbędną i nieprzyjemną, dyskusję na temat rejestracji, przyjmowania lub nie itp. Pan Józef Leśniak ma prawo do decydowania o swoim życiu i działalności. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Szukam rolki z łożyskiem ( bo chyba jest nie rozbieralna ) do kołowrotka Spro Black arc model 3000 tylko nie pamiętam ilu łożyskowy bo piszę z pamięci. Stary model, łożysko zaczęło szumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Szukam rolki z łożyskiem ( bo chyba jest nie rozbieralna ) do kołowrotka Spro Black arc model 3000 tylko nie pamiętam ilu łożyskowy bo piszę z pamięci. Stary model, łożysko zaczęło szumieć. Rozbieralna, łożysko 4x7x2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Rozbieralna, łożysko 4x7x2.5No nie wiem możliwe tylko czemu go nie mogę wypchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Rozbieralna, łożysko 4x7x2.5Ewentualnie gdzie mogę dostać takie łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Masz to samo rozwiązanie rolki jak w Red Arc. Łożysko możesz kupić np: na Allegro https://allegro.pl/listing?string=4x7x2%2C5&order=m&bmatch=baseline-com-1-2-0725 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Masz to samo rozwiązanie rolki jak w Red Arc. Łożysko możesz kupić np: na Allegro https://allegro.pl/listing?string=4x7x2%2C5&order=m&bmatch=baseline-com-1-2-0725Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Panie Józefie - najlepszego ! Zdrowia , szczęścia i marzeń spełnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 100 lat Józek. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz....... A reszta sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Niech i mnie będzie wolno najlepsze życzenia złożyć Panu, Panie Józefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 A i ja się dołożę:Wszystkiego najlepszego [emoji846] Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z Huawei 20 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Józku Najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość T059 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) No Tak. Nikt nie jest alfą i omegą, więc pomagajmy sobie wzajemnie. Cześć. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez T059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 No Tak. Nikt nie jest alfą i omegą, więc pomagajmy sobie wzajemnie. Cześć. Może rozwiń, co autor miał na myśli, zamieszczając ten wpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość T059 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Nic nie mam do rozwijania kolego. I powstrzymam się od czegokolwiek więcej skoro napisałem, co miałem napisać i nie dam się wciągnąć w żadne herezje. Pozdrawiam. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez T059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Może rozwiń, co autor miał na myśli, zamieszczając ten wpis...Kolega jeszcze z Sylwestra nie wrócił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Spóźnione,ale szczere podziękowania za życzenia od sympatycznych kolegów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahone Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Również nie polecam tego Pana, miałem problem z korbką, powiedział że potrafi to naprawić ale cyt. "Nie będę zajmował się głupią korbą, a nie powiem panu jak to naprawić". W mojej opini poprostu nie chciał wyjść na głupka bo nie potrafił naprawić korbki w nowym modelu ale głupio mu było się do tego przyznać, najlepsze było to że taki specjalista na dobrze zrobionej fotorelacji jak sam powiedział "Ja tu nic złego nie widzę" dopiero gdy mu po zdjęciu jak dziecku krok po kroku tłumaczyłem o co chodzi to zaskoczył. ODRADZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi