shavt Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jak to Pan Józef powiedział wszystkie TP 11 są suche w środku i po serwisie czuję o czym mówił. Teraz bez obaw mogę użytkować kołowrotek i to jest dla mnie najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jak to Pan Józef powiedział wszystkie TP 11 są suche w środku i po serwisie czuję o czym mówił. Teraz bez obaw mogę użytkować kołowrotek i to jest dla mnie najważniejsze.Dawno o tym z Józkiem mówimy, tylko nie wszyscy chcą w to wierzyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dawno o tym z Józkiem mówimy, tylko nie wszyscy chcą w to wierzyć . to jest nic Józkowie zerknij w temat do mnie jakiego dzisiaj exensiaka miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) to jest nic Józkowie zerknij w temat do mnie jakiego dzisiaj exensiaka miałem A ja miałem jeszcze lepiej nie nasmarowane i u....ne, tylko się tym nie chwalę. Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2014 przez Józef Lesniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam. W sprawie ogłoszeń komercyjnych proszę o kontakt z administratorami (@remek albo @Friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dziś wrócił mój czarny X od pana Józefa ......co tu dużo pisać ....POEZJA!!!! Panie Józefie ...bardzo dziękuje za serwis kolejnego ,,czarnucha,, !!! PozdrawiamAndrzej Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam. Również skorzystałem z serwisu Pana Józefa i jestem bardzo zadowolony. Udało się m. in zreanimować stukającą Team Daiwę, Teraz kręci jak kiedyś, cicho i płynnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jak to mówią żony samochodów i kołowrotków nie udostępniam nikomu, sam załatwiam z nimi wszystko od ładnych liku latek, hehehe.Panowie brać się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Z samochodem odczułem boleśnie,jak pożyczyłem "kumplowi" na ślub moje wychuchane autko i do dnia dzisiejszego pluję sobie w brodę.W kołowrotkach też sam raczej dłubię,nawet dorabiam sprężynki,jak trzeba,kilka razy "odbudowałem" w swoim Stradicku części elementów,które się wytarły,ale nie wszystko da się jednak samemu ogarnąć,czy to z częściami,czy z umiejętnościami,trzeba mieć też wiedzę no i ten cholerny czas,którego ciągle jest za mało,dlatego takie osoby,jak Pan Józef są potrzebne . Edytowane 18 Października 2014 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kołowrotki wróciły już do mnie w niedziele test ..jak zwykle super .2X tunning Tp sw i kołowrotki jak nowe .Poza tym 4 inne odzyskały świeżość .Dzięki Józek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam Panie Józku!Dzisiaj odebrałem kołowrotek i wszystko jak zwykle tip top!Kołowrotek śmiga jak malinka Polecam i pozdrawiam!Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Witam.To świetnie Panie Łukaszu,nie pozostaje nic jak dać w kość tym angielskim szczupakom .Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2014 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andix Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam.Dwa kołowrotki po Pana serwisie jakby odmłodniały o parę sezonów - dziękuję.Teraz czekam na ten ostatni Pozdrawiam i polecam !Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam.To świetnie Panie Łukaszu,nie pozostaje nic jak dać w kość tym angielskim szczupakom .PozdrawiamJuż w niedzielę się za nie zabieram:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam.Dwa kołowrotki po Pana serwisie jakby odmłodniały o parę sezonów - dziękuję.Teraz czekam na ten ostatni Pozdrawiam i polecam !AndrzejTen ostatni jest już gotowy Panie Andrzeju. Wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam !Dziekuje za drugie zycie dla mojego malego emblema praca jakby inny kołowrotek ( nie traktorowata )pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam P. Józefie czy orientujesz sie ile i jakich elementów trzeba wymienić w stelli sw 4000 xg 08' aby przełożyć na pg . Jakos nie mogę znaleźć pg i zastanawiam się nad przekładką . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Tak na szybko to kółeczko co napędza worm pinion i koło zębate.Worm chyba powinien być ten sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam P. Józefie czy orientujesz sie ile i jakich elementów trzeba wymienić w stelli sw 4000 xg 08' aby przełożyć na pg . Jakos nie mogę znaleźć pg i zastanawiam się nad przekładką . Pozdrawiam Witam.Całą przekładnię,a więc wałek zębaty i koło napędzające,Kółko zębate napędzające 'worm shaft" i sam "worm Shaft" Czyli cztery elementy .A potem po przekładce wymagana jest regulacja. Pozdrawiam Józef Leśniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam P. Józefie czy orientujesz sie ile i jakich elementów trzeba wymienić w stelli sw 4000 xg 08' aby przełożyć na pg . Jakos nie mogę znaleźć pg i zastanawiam się nad przekładką . Pozdrawiam To już lepiej zakupić TPSW 4000PG, nie wyjdzie dużo drożej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Panie Józefie mam kołowrotek który niestety od nowości lekko ząbkuje i po sezonie użytkowania wziąłem się za jego serwis. Cały kołowrotek umazałem z umiarem ardentem a ząbkowanie nie ustało, cudowałem z podkładkami na główne koło zębate lecz bez skutku. Ostatnie co przychodzi mi do głowy to obniżenie piniona względem głównego koła napędowego. Co Pan o tym sądzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 To już lepiej zakupić TPSW 4000PG, nie wyjdzie dużo drożej .Problem w tym, że z dostępnością bardzo krucho. Nowy model tuż , tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Panie Józefie mam kołowrotek który niestety od nowości lekko ząbkuje i po sezonie użytkowania wziąłem się za jego serwis. Cały kołowrotek umazałem z umiarem ardentem a ząbkowanie nie ustało, cudowałem z podkładkami na główne koło zębate lecz bez skutku. Ostatnie co przychodzi mi do głowy to obniżenie piniona względem głównego koła napędowego. Co Pan o tym sądzi? Panie Mateuszu ,a co to za kołowrotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Panie Mateuszu ,a co to za kołowrotek ?Byron Alice 3000 to samo co Team Dragon fd iz oraz Ryobi Excia- nie jest to górna półka ale TD i Ryobi widziałem w sklepie i kręciły idealnie. Byron miałem nadzieję że po sezonie się w miarę ułoży i będzie lepiej ale nadal czuć lekkie ząbkowanie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Byron Alice 3000 to samo co Team Dragon fd iz oraz Ryobi Excia- nie jest to górna półka ale TD i Ryobi widziałem w sklepie i kręciły idealnie. Byron miałem nadzieję że po sezonie się w miarę ułoży i będzie lepiej ale nadal czuć lekkie ząbkowanie :-( I ten typ tak ma.Trudno raczej coś zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi