Rheinangler Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 A nie bylo to wczoraj? http://jerkbait.pl/topic/23327-urodziny-z%C5%82%C3%B3%C5%BC-%C5%BCyczenia/page-139#entry2853537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 A nie bylo to wczoraj? http://jerkbait.pl/topic/23327-urodziny-z%C5%82%C3%B3%C5%BC-%C5%BCyczenia/page-139#entry2853537Było, życzenia mu złożyłem na innym portalu wczoraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Dziękuje za wyśmienity serwis , precyzja , dokładność , perfekcja . Życzę dużo zdrowia … 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) Dzisiaj wróciły kołowrotki XTR, Super X,TP mg od Pana Józefa. Jak zwykle pełna profeska.Serwis na wysokim poziomie.Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 24 Listopada 2021 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Proszę administratora o usunięcie mojego konta z Jerkbait.pl Definitywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 To dopiero postanowienie noworoczne ... Dobrze że chociaż numer tel mam do Pana... Ale szkoda że nie można będzie kontaktować się przez jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Proszę administratora o usunięcie mojego konta z Jerkbait.pl Definitywnie.Ktoś znowu Józefa zgrzał i to mocno jak tak postanowił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Oby tylko numer telefonu nie zostal zmieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Tylko żałować.....[emoji53] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ktoś znowu Józefa zgrzał i to mocno jak tak postanowił .Może tak może nie. Ale korzystając z okazji że jeszcze tutaj jestem chcę wszystkim "normalnym" użytkownikom tego portalu złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne. Miłego kręcenia. Jeszcze raz ponawiam prośbę do administratora o usunięcie mojego konta.Dziękuję. Józef Leśniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Może tak może nie. Ale korzystając z okazji że jeszcze tutaj jestem chcę wszystkim "normalnym" użytkownikom tego portalu złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne. Miłego kręcenia. Jeszcze raz ponawiam prośbę do administratora o usunięcie mojego konta.Dziękuję. Józef LeśniakJózek.Tylko, numeru telefonu nie zmieniaj Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Proszę administratora o usunięcie mojego konta z Jerkbait.pl Definitywnie.A to nie wystarczy napisać do któregoś z administratorów jest tu ich kilku .edit albo odstawic jakis numer i ban murowany pozdro Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi